Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Turcescu (PMP) - „Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!“

ro

29 Jul, 2019 00:00 2449 Marime text
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu solicită demisia Guvernului Dăncilă, după tragedia de la Caracal. „Acest guvern trebuie să plece! Cu tot cu şleahta lor de incompetenţi din fruntea instituţiilor! Acest guvern de criminali trebuie să dispară din fruntea ţării! Orice zi în plus cu Viorica, Arafat, miliţieni, procurori şi judecători lipsiţi de discernământ înseamnă crimă cu premeditare!
Gata, ajunge! E prea mult!”, susţine deputatul PMP.
 
În timp ce instituţiile statului dau dovadă de indolenţă în cazuri dramatice, în ultimele zile, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă testează aplicaţia Ro-Alert, conştient de disconfortul creat.
 
„Bine că primim SMS-uri test de la Ro-Alert, dar nu sunt în stare să salveze un om care sună la 112! Nemernici şi incompetenţi! Poate scăpăm, în sfârşit, de Arafat. Pot să ne anunţe prin Ro-Alert când îl demit?”, mai spune parlamentarul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Georgeta 29 Jul, 2019 05:27 Domnule Turcescu îți doresc sa ai nevoie de Arafat și acesta sa fie plecat definitiv, așa cum dorești