Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Turcescu, la Constanţa - „Am primit un răspuns năucitor de la ISU Dobrogea“. Ce solicitase deputatul (document)

ro

09 Feb, 2017 14:03 2926 Marime text
Deputatul PMP Robert Turcescu a vorbit azi, în contextul unei conferințe de presă, susținută la sediul Partidului Mișcarea Populară, despre amendamentele depus la bugetul de stat de către opoziție şi despre faptul că niciunul dintre acestea nu a trecut. Deputatul a mai precizat că PSD și ALDE nu au depus niciun amendament. „Bugetul PSD-ALDE este unul chinuit. Sumele alocate sunt mici. Se va recurge la împrumuturi. Ceea ce va depăşi deficitul bugetar prognozat. Asistăm la o bătaie de joc“, a declarat deputatul.
 
Robert Turcescu
a precizat că a depus 58 de amendamente care vizează probleme de infrastructură, educație și sănătate, dar și legate de lăcașurile de cult. Majoritatea amendamentelor au fost formulate în urma discuției din teritoriu cu primarii din județul Constanța.
 
Despre avizele emise de ISU Dobrogea
 
Deputatul PMP Robert Turcescu a mai spus că a decis să se ocupe şi de alte chestiuni care ţin de Constanţa. „Având un vedere incendiul de la Bamboo am cerut de ISU Dobrogea o informare privind cluburile şi discotecile de pe litoral. Mai exact câte cluburi şi dicoteci sunt în evidenţa ISU Dobrogea. Am primit un răspuns năucitor de la ISU Dobrogea, care ne-a anunţat că are în evidenţă 15 cluburi şi o discotecă. Ne dorim ca pe litoral, atunci când începe sezonul estival, să nu se repete soarta Colectiv sau Bamboo“, a mai spus acesta.
Tot el a anunţat că în Parlament a fost iniţiat un proiect de lege, potrivit căruia fiecare club, discotecă, restaurant să afiseze la intrare dacă are sau nu aviz de funcţionare emis de ISU. „Oamenii vor decide daca intră sau nu în această locaţie. Vom mai cere de la ISU Dobrogea să ne prezinte ce cluburi au sau nu aviz de funcţionare. Ne dorim acest lucru pentru a aviza lumea, nu pentru a sancţiona patronii“, a punctat Turcescu.

In sectiunea Documente puteti vizualiza rapunsul ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 09 Feb, 2017 16:47 Solutia nu este afisarea avizelor si autorizatiilor! Ganditi-va ca un restaurant ar trebui sa umple un perete numai cu astfel de hartii (avize, autorizatii, etc), ceea ce ar fi total inestetic. Daca din cati parlamentari avem nu se gaseste unul cu o minte mai sclipitoare care sa propuna o solutie viabila din toate punctele de vedere, atunci, de ce v-am ales?