Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Dinu (USR) - „Urmează o nouă încercare de creare a cadrului legislativ pentru exploatarea resurselor offshore de la Marea Neagră”

ro

25 Feb, 2020 00:00 2155 Marime text

Senatoarea USR Ramona Dinu a participat la evenimentul organizat de Financial Intelligence sub titlul "Importanţa geostrategică şi economică a Mării Negre în actualul context european". Dinu afirmă că în perioada următoare se va încerca din nou să se creeze cadrul legislativ pentru exploatarea resurselor offshore de la Marea Neagră.


“Se vorbeşte despre emiterea unei ordonanţe de urgenţă în acest sens. La dezbaterile din Parlament pe textul ordonanţei, voi face aşa cum am procedat şi în cazul primei încercări de legiferare. Voi urmări să se realizeze o distribuţie echitabilă a beneficiilor exploatării resurselor la nivelul naţional, dar şi celui local. Comunităţile locale este necesar să dobândească bunăstare ca rezultat al exploatărilor şi să aibă just compensate costurile în privinţa calităţii vieţii provocate de viitoarele exploatări, acolo unde se impune”, a precizat senatoarea USR de Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii