Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Babuş, deputatul inexistent

ro

21 Sep, 2015 00:00 3044 Marime text
Parlamentarii dornici să-şi prelungească mandatele ar trebui să ştie că promisiunile din campania electorală 2012 nu au fost uitate de alegători. Aceştia au început să-şi piardă încrederea în aleşi şi să urmărească activitatea deputaţilor şi a senatorilor din colegii. Încă de pe acum, pe reţelele de socializare au început să apară „aprecieri“ şi constatări ale cetăţenilor la adresa parlamentarilor în speranţa că, măcar în ultima perioadă a mandatului, aceştia vor deveni mai receptivi şi se vor implica în soluţionarea problemelor comunităţilor. Un exemplu elocvent în acest sens este o postare recentă a consilierului local PNL din comuna Albeşti, Adrian Topliceanu, adresată deputatului PSD din Colegiul nr. 4, Radu Babuş. Cele semnalate de ales exprimă, se pare, o părere generală a locuitorilor din Colegiul nr. 4.

Reproşuri

În opinia lui Topliceanu, deputatul Radu Babuş nu a făcut nimic pentru oamenii din colegiul în care a fost ales, şi, în special, pentru comuna Albeşti. El îi reproşează faptul că, în baza promisiunilor făcute în campania electorală, s-a zbătut ca Babuş să câştige mandatul de deputat, dar comuna Albeşti n-a avut niciun beneficiu. „Comuna Albeşti, judeţul Constanţa, a pierdut patru ani degeaba şi încrederea dumneavoastră“, susţine consilierul local PNL.

Deşi activitatea unui parlamentar presupune şi susţinerea de audienţe în teritoriu, din spusele lui Topliceanu reiese că deputatul Babuş n-a avut timp să stea să asculte păsurile oamenilor din Colegiul nr. 4. Chiar şi aşa, consilierul speră ca deputatul PSD să reacţioneze şi să ofere un răspuns „măcar în al 12-lea ceas“. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii