Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD va discuta despre situaţia încâlcită de la Hârşova Primarul ALDE cere social-democraţilor să desemneze un viceprimar cinstit

ro

28 Jan, 2017 00:00 2311 Marime text
Scandalul din administraţia locală de la Hârşova va fi tranşat şi de reprezentanţii PSD la prima şedinţă a Biroului Executiv Judeţean. Vă reamintim că preşedintele PSD Hârşova, Tudor Nădrag, actualmente consilier local şi fost primar al oraşului, strânge semnături pentru demiterea actualului primar, Viorel Ionescu, de la ALDE.
 
PSD Constanţa spune că organizaţiile au autonomie. „Biroul Executiv al PSD va analiza, cel mai probabil săptămâna viitoare, situaţia din Hârşova. Nădrag n-are nicio interdicţie să strângă semnături, însă nu se poate discuta în acest moment despre o demarare oficială a unui referendum pentru demiterea primarului.
Consilierul nostru susţine că oamenii din localitate au o aşteptare din partea PSD, care a condus oraşul timp de două mandate, să rezolve situaţia tensionată. Există o presiune.

Noi am avut o discuţie cu actualul primar înaintea constituirii Consiliului Local. Se pare că dânsul nu este dispus să punem în aplicare protocolul PSD-ALDE. Cu siguranţă, vor mai urma discuţii, care sperăm că vor avea şi un rezultat“, susţin reprezentanţii PSD Constanţa.
 
Primarul din Hârşova, Viorel Ionescu, a organizat ieri o conferinţă de presă, în cadrul căreia şi-a prezentat motivele pentru care nu doreşte să lucreze cu Nădrag din postura de viceprimar.
 
„A lăsat în vistieria Primăriei o gaură de 1,2 miliarde de lei. Am sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Curtea de Conturi. Aştept ca instituţiile statului să-şi facă datoria, iar PSD, dacă vrea viceprimar, să desemneze un om care doreşte să facă treabă la Hârşova“, a precizat Ionescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii