Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD încă „defilează“ cu aleşii locali Sabrina Nedelcu şi Cristian Tincu, cei care au jignit constănţenii în timpul protestelor

ro

24 Feb, 2017 00:00 8782 Marime text
La începutul lunii februarie, în toiul protestelor, când, seară de seară, mii de constănţeni au mărşăluit prin oraş şi au cerut „demisia Guvernului“ şi „abrogarea OUG13/2017“, consilierul judeţean PSD Sabrina Maria Nedelcu posta pe o reţea de socializare un mesaj în care vorbea despre ceea ce ar trebui să înţeleagă românii din ordonanţele de urgenţă privind modificarea codurilor penale.
 
„Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 9.00 dimineaţa la proteste? Putorilor!“, scria Sabrina Maria Nedelcu.
 
La câteva ore după ce presa a scris despre acest incident, PSD Constanţa anunţa pe surse că îi retrage sprijinul politic Sabrinei Nedelcu. Decizia fusese luată la ceas de seară. Teoretic, Nedelcu ar fi trebuit să rămână fără mandat, dar „Biroul Permanent Judeţean al PSD nu a luat o decizie definitivă în privinţa consilierei“, după cum ne-a declarat secretarul executiv al PSD Constanţa, Gheorghe Donţu.
 
Sabrina rămâne o „chiftea“ încă fierbinte pentru PSD, mai ales că, în zilele protestelor, o serie de autorităţi locale, judeţene sau lideri politici s-au delimitat, rând pe rând, de gestul acesteia.

După cum se prezintă însă situaţia, este de aşteptat ca Sabrina Nedelcu să participe fără niciun fel de remuşcări la şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa din 28 februarie a.c.

Şi pe Tincu l-a luat gura pe dinainte

Cel de-al doilea caz asemănător, dar cu o rezonanţă ceva mai mică, în care un ales local, deocamdată supleant pe lista aceluiaşi PSD (validarea sa va avea loc în şedinţa Consiliului Local Municipal din 28 februarie 2017, ora 11.00), a fost semnalat de presă pe data de 4 februarie, când Cristian Tincu, membru PSD Constanţa, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine însoţită de următorul mesaj: „Sincer, nu înţeleg protestul mămicilor de astăzi de la Prefectură... NO COMMENT“. În fotografia care însoţea postarea se arata faptul că indemnizaţia lunară minimă pentru creşterea copiilor fusese majorată de PSD. Ulterior, Tincu a şters postarea, iar de săptămâna viitoare îi va lua locul lui George Gabriel Vișan (fost consilier, actual deputat PSD) în CLM.

Citește și:

Lista candidaţilor PSD pentru alegerea Consiliului Local Constanţa

Cazul „Sabrina” bagă spaima în pesediști. Unul dintre candidații la CLM apostrofează mamicile

PSD Constanţa va decide soarta Sabrinei Nedelcu, cea care i-a calificat pe protestatari drept „putori”

UPDATE. Consilierul judeţean Sabrina Maria Nedelcu către protestatari„Care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat? Putorilor!“

PSD Constanța îi retrage sprijinul politic Sabrinei Nedelcu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii