Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanţa a decis - sprijin necondiţionat pentru Liviu Dragnea. Chestiunea respectării drepturilor cetăţenilor de către toate instituţiile din România, abordată în Congres

ro

19 Feb, 2018 00:00 1882 Marime text

Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa, întrunit ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru chestiuni organizatorice, au discutat şi despre Congresul Extraordinar al partidului, convocat de Comitetul Executiv Naţional al PSD. Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, declara săptămâna trecută că în cadrul congresului va cere din nou sprijinul organizaţiilor din teritoriu.
 
Organizaţia PSD Constanţa, condusă de Felix Stroe, a decis să îl sprijine necondiţionat pe preşedintele Liviu Dragnea. În următoarele zile se va stabili şi norma de reprezentare pentru organizaţiile din teritoriu la congresul din luna martie. Felix Stroe a mai afirmat că în cadrul evenimentului va fi abordată şi respectarea drepturilor cetăţenilor de către toate instituţiile din România, indiferent că sunt parchete, instanţe sau alte instituţii. „Ne dorim întărirea acestor instituţii, şi nu slăbirea lor“, a subliniat preşedintele PSD Constanţa.
 
În cadrul şedinţei de Birou Judeţean au fost abordate şi mai multe chestiuni de ordin organizatoric, subiecte privind calendarul de acţiuni pentru anul în curs, evidenţa membrilor, activitatea organizaţiilor de femei, promovarea online a activităţilor partidului, precum şi probleme legate de modernizarea sediilor din teritoriu ale social-democraţilor.
Înaintea şedinţei de Birou Judeţean, conducerea PSD s-a întâlnit şi cu primarii şi preşedinţii de organizaţii din judeţ.
 
Citeşte şi:

Decebal Făgădău salută decizia convocării Congresului PSD şi susţine că e nevoie ca statutul partidului să fie reactualizat

Felix Stroe strânge rândurile în PSD Constanţa. Întâlniri cu organizaţiile din judeţ şi cu preşedinţii de organizaţii. Caută soluţii pentru a trimite oameni în Guvernul României!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii