Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mazăre, despre întâlnirea cu un oficial american „Ne-am pupat... Am băut, am ălea... A fost un deliciu, o veselie totală“

ro

03 Jul, 2014 00:00 3066 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, social-democratul Radu Mazăre, a vorbit, ieri, despre întâlnirea pe care a avut-o marţi cu senatorul american Loretta Sanchez, membru al Comisiei pentru Apărare şi al Comisiei pentru Securitate Internă din Congresul SUA. Într-un limbaj pe care îl putem considera destul de „colorat“, şeful administraţiei publice locale constănţene a menţionat că a vorbit despre oficialul american „despre viaţă şi despre fete“. „Ieri (n.r. marţi) a fost delicios la masă cu ea. I-am arătat pozele cu fete, i-am arătat bodyguarzii, că mai era cu o asistentă. I-am zis «hai, stau cu tine, că eşti simpatică, mai stau, dar m-aşteaptă rusoaicele, trebuie să plec». Ne-am pupat... Dacă nu ne-am pupat de 30 de ori, nu ne-am pupat deloc. Am băut, am ălea...“, a explicat Radu Mazăre. Liderul PSD Constanţa nu a ezitat să dea şi alte informaţii: „După aia mă întreba: «am înţeles, cu rusoaicele, cu fetele, dar băieţi?» Stai aşa! Şi erau bodyguarzii ăia ai mei mari, i-am pus să se învârtă acolo, a fost un deliciu. Un deliciu! Pierdea avionul. Cum ne-am împăcat? Discutând despre viaţă şi despre fete“, a povestit, amuzat nevoie mare, primarul Constanţei.

Şeful municipalităţii tomitane a precizat că în contextul întâlnirii cu senatorul Loretta Sanchez, s-a discutat şi politică. „Am discutat şi politică. I-am spus cum visam noi la democraţia americană şi cum anume, prin anumite decizii şi declaraţii ale lor, ne-am mai pus nişte semne de întrebare. A fost o veselie totală“, s-a lăudat Radu Mazăre.

Amintim că Sanchez s-a aflat, la începutul acestei săptămâni, în judeţul Constanţa. Oficialul american s-a întâlnit cu soldaţii americani de la baza militară Mihail Kogălniceanu, iar ulterior, a efectuat o vizită la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Cu acest prilej, Sanchez a subliniat ideea potrivit căreia România rămâne un aliat deosebit de important pentru Statele Unite ale Americii.
E cel puţin interesant faptul că Mazăre face astfel de afirmaţii pe marginea acestei întrevederi, în condiţiile în care mai mulţi oficiali americani au efectuat vizite în România în ultimele luni, în contextul tensiunilor din Ucraina. Dacă acestea vor escalada, este de aşteptat ca Marea Neagră să devină un adevărat teatru de război.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii