Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii din Constanţa dau startul dezertărilor Anton Burcea, primarul din Adamclisi, se înscrie în PSD

ro

10 Sep, 2014 00:00 3423 Marime text
Odată cu publicarea, în Monitorul Oficial, a ordonanţei privind traseismul politic, apar şi primele dezertări ale aleşilor locali, fie că este vorba despre consilieri locali şi judeţeni, fie despre primari şi preşedinţi de consilii judeţene. Un prim caz se înregistrează în comuna constănţeană Adamclisi, al cărei primar intenţionează să plece de la PDL la PSD. Ieri după-amiază, primarul Anton Burcea a confirmat informaţia privind debarcarea sa din PDL şi „reconvertirea“ la PSD.

Mai mult decât atât, Burcea a ţinut să menţioneze că va fi urmat în noul partid şi de patru din cei cinci consilieri democrat-liberali. În pofida faptului că, iniţial, primarul din Adamclisi a precizat că plecarea sa din PDL va fi oficială începând de ieri, ora 18.00, ulterior a revenit, declarând că lucrurile vor fi mai clare în cursul acestei zile.


Întrebat de ce a ales să plece din PDL, respectiv să se îndrepte către social-democraţi, Anton Burcea a explicat: „Mă regăsesc mai bine în PSD şi va fi mai bine pentru comunitate. Nu m-a influenţat nimeni, am decis singur“.

Burcea nu a vrut să precizeze cu cine anume din PSD Constanţa a negociat înscrierea sa în partid, dar a mărturisit că social-democraţii îl primesc fără rezerve.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii