Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria isi scoleste angajatii pentru o administratie europeana

ro

02 Oct, 2009 02:56 750 Marime text

În urmă cu câteva zile, municipalitatea a atribuit, potrivit anunţului nr. 89380/29.09.2009, Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Constanţa un contract de 165.500 de lei pentru serviciul de formare pentru organizarea cursurilor în cadrul proiectului „Administraţie Europeană".

Autoritatea locală pare să fie intens preocupată de pregătirea angajaţilor săi în mai multe arii de activitate. Astfel, cei care vor beneficia de o pregătire la standarde europene vor fi şcoliţi pentru a ajunge manager de proiect, expert achiziţii publice, inspector resurse umane, auditor intern. De asemenea, cei care vor beneficia de aceste cursuri trebuie să îşi dezvolte competenţe sociale şi civice pentru proiectul „Administraţie Europeană".

Contractul de pe urma căruia vor beneficia angajaţii din administraţia locală, în valoare de 165.500 lei, se înscrie într-un program finanţat din fonduri comunitare.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, 27 iulie, trei ofertanţi şi-au depus solicitările. După şedinţa de evaluare s-a decis ca respectivul contract de achiziţii publice să fie acordat Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Constanţa, care a venit cu o ofertă financiară mai mică decât maximul pe care autoritatea locală ar fi fost dispusă să îl achite, 167.000 lei. Potrivit documentaţiei de atribuire, durata contractului de achiziţii publice este de şase luni. Practic, în această perioadă, toţi angajaţii care vor intra în acest proiect de administraţie europeană trebuie să finalizeze cursurile plătite de instituţia în care îşi desfăşoară activitatea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii