Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constănţenilor soluţionează zeci de probleme săptămânal

ro

03 Apr, 2012 00:00 1628 Marime text
chiruraport-gigichiru1.jpgPrimăria Constănţenilor prezintă un nou raport de activitate. Este vorba, potrivit unui comunicat de presă, despre perioada 19 - 25 martie, perioadă în care nu mai puţin de 76 de dosare au fost depuse aici. Cei care ajung la Primăria Constănţenilor susţin că o fac în speranţa de a-şi soluţiona problemele pe care administraţia locală nu i-a ajutat să le rezolve.

Astfel, în intervalul 19 - 25 martie, 59 de dosare au fost soluţionate în timpul audienţelor ţinute la Primăria Constănţenilor. Problemele principale cu care se confruntă oamenii sunt legate, potrivit Primăriei Constănţenilor, de ajutoarele pentru căldură şi de majorarea preţului gigacaloriei, de Legea 9, retrocedări de terenuri, locuri de muncă, recalcularea pensiilor.

De asemenea, constănţenii ridică problema câinilor vagabonzi, a reabilitării clădirilor şi a acoperişurilor, curăţarea unor zone de gunoi, dar şi aspecte ce ţin de dosarele medicale şi de protecţia copilului.

Primăria Constănţenilor este deschisă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00, şi are sediul pe bulevardul Tomis nr. 30. Programul audienţelor este marţi şi vineri, de la ora 16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii