Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-vicepreşedintele PNL, despre „bugetul de înmormântare a Constanţei“

ro

27 Apr, 2019 00:00 1874 Marime text
Prim-vicepreşedintele PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, susţine că „adoptarea celui mai slab buget al Constanţei nu face altceva decât să certifice că administraţia Făgădău să pună din nou pe ultimul loc dezvoltarea oraşului”.
 
„Constat cu tristeţe că administraţia locală condusă încă, din păcate, de Decebal Făgădău a mai făcut un pas în distrugerea oraşului şi scăderea calităţii vieţii locuitorilor săi. Adoptarea celui mai slab buget al Constanţei nu face altceva decât să certifice că Decebal Făgădău şi acoliţii săi îşi canalizează atenţia spre satisfacerea intereselor personale şi ale camarilei spre care direcţionează banii publici şi pune din nou pe ultimul loc dezvoltarea oraşului. Singura grijă a primarului invizibil este să asigure un trai mai bun celor pe care îi serveşte şi care au grija de el.
 
În imensa sa înţelepciune, Făgădău a reuşit să identifice ca unică variantă a alimentării bugetului mărirea taxelor şi impozitelor pe care le plătesc constănţenii şi puţinii agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în acest oraş. Ba chiar l-a întrecut şi pe mentorul şi predecesorul său, Radu Mazăre, în lăcomie, majorând taxele mai mult decât o făcea fostul primar. Îl invit pe Decebal Făgădău să mai parcurgă o dată proiectele depuse de liberali şi respinse de camarila pesedistă şi să înveţe ce înseamnă să lucrezi în interesul oamenilor pe care îi reprezinţi, şi nu al unui grup restrâns de acoliţi”, afirmă prim-vicepreşedintele PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii