Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Premierul catastrofă“ în versiunea deputatului PMP de Constanţa Robert Turcescu

ro

20 Sep, 2018 00:00 3266 Marime text
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu a susţinut declaraţia politică intitulată „Premierul catastrofă”, pe care a prefaţat-o cu cel mai recent banc, inspirat din gafele premierului Viorica-Vasilica Dăncilă: „Uber îşi schimbă sloganul pentru România - «Noi te întâlnim cu Juncker!»”.
 
Deputatul PMP susţine că, „de mai bine de jumătate de an, aproape în fiecare zi aflăm de câte o gafă a premierului. Nu îmi ajunge timpul alocat pentru această declaraţie politică pentru a înşira toate gafele, greşelile de protocol, erorile şi prostiile făcute de blonda de la Palatul Victoriei. Ba mai mult, am ajuns să sărbătorim zilele în care şefa Guvernului României nu gafează. Recent, ziarul Adevărul a publicat un articol prin care relata faptul că şefa Executivului nu a făcut nicio gafă la întâlnirea cu premierul Slovaciei. Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns!
 
Suntem de râsul lumii întregi cu un astfel de premier-catastrofă! Mă gândesc cu groază cum va asigura România preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Să sperăm că până la 1 ianuarie Viorica-Vasilica Dăncilă ori va pleca din funcţie, ori îşi va bloca agenda aşa încât să nu mai aibă fixată nicio întâlnire cu nici un lider european. Suficient ne-a făcut de râs!
 
În tot acest timp, în care gafele curg pe bandă rulantă, nu mai puţin de 14 persoane, printre care şi penalul Darius Vâlcov, ocupă un post călduţ de consilier de stat în aparatul prim-ministrului şi încasează un salariu gras. Pe lângă cei 14 consilieri de stat, să nu uităm nici de multitudinea de consilieri de la Palatul Victoria care de asemenea încasează lunar o sumă frumuşică tocmai pentru a organiza activitatea şefului Guvernului şi a se asigura că la fiecare întâlnire este respectat protocolul, că demnitarul are asigurat transportul aşa încât să ajungă la timp la fiecare activitate, că premierul ştie cu cine se întâlneşte, ce ţară vizitează şi cu ce scop. Dacă premierul e catastrofă şi nu se pricepe, măcar staff-ul ar trebui să mai dreagă busuiocul.
 
Detalii, ar spune unii. Lucruri vitale, zic eu. În orice altă ţara civilizată premierul ar fi demisionat de la prima gafă. A noastră de la Guvern se încăpăţânează să rămână la Palatul Victoria şi să ne facă de râs. Între timp, el lidero maximo de la PSD, Liviu Dragnea, îşi freacă mâinile de bucurie că are în fruntea Executivului marioneta perfectă care îi urmează perfect ordinele şi care îşi va lua în cârcă toate prostiile şi mânăriile făcute în această perioadă de Guvern. Eu fac un apel către Liviu Dragnea: demiteţi-o, domnule, că ne îngroapă ţara! Nu ar fi primul şi nici ultimul premier pe care îl schimbaţi. Faceţi-o odată dacă vreţi să mai aveţi ţară europeană în care să fiţi mare baron. Dumnezeu să ne ajute, că altă speranţă nu avem!”, notează deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu în declaraţia politică susţinută în plenul Camerei Deputaţilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii