Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PPDD ţine lista deschisă până la jumătatea săptămânii Colegiul 10 rămâne la dispoziţia Biroului Permanent Naţional via Stavrositu

ro

15 Oct, 2012 21:00 1765 Marime text

Oamenii lui Dan Diaconescu de la Constanţa şi-au clarificat în mare candidaţii pentru alegerile parlamentare.

New-entry's printre candidaţii PPDD sunt fostul primar, Dumitru Bocai, fosta ţărănistă, Nicoleta Ploscaru, fosta conservatoare Emanuela Gavrilă şi dacă nu se va răzgândi fostul PSD-ist, Mircea Marcu. Tot la capitolul foşti, poate fi trecut şi ex-PDL-istul Mihai Petre care deocamdată nu a dat nici un semnal concret că doreşte să candideze. Preşedintele PPDD, Gheorghe Slabu este de părere că indecizia lui Petre are la bază două motive: primul de ordin financiar şi cel de-al doilea dorinţa acestuia de a rămâne alături de Alianţa de Dreapta, chiar dacă în afara acesteia.

Colegiul 10 deputaţi va rămâne la dispoziţia Biroul Permanent Naţional, susţin surse din organizaţia locală a partidului. Aceleaşi surse precizează că pe acest colegiu va fi invitat să candideze deputatul Maria Stavrositu rămasă în afara cărţilor în Alianţa România Dreaptă. Decizia urmează să fie făcută publică la mijlocul săptămânii. În urmă cu câteva zile, deputatul Stavrositu a anunţat că va candida independent şi că a demarat şi o strângere de semnături în acest sens. În PPDD se vorbeşte însă despre o strategie a deputatului, care în final va accepta oferta formaţiunii lui Dan Diaconescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii