Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD Constanţa şi-a prezentat bilanţul la doi ani de la înfiinţarea partidului

ro

20 Sep, 2013 00:00 2014 Marime text
PP-DD a împlinit, ieri, doi ani de la înfiinţare. Partidul se laudă, la nivel naţional, cu 50 de parlamentari, 31 de primari, peste 100 de viceprimari, 134 de consilieri judeţeni şi 3.132 de consilieri locali.
Cu această ocazie, conducerea judeţeană a PP-DD Constanţa a susţinut, ieri, o conferinţă de presă. Gheorghe Slabu, liderul PP-DD Constanţa, a făcut un bilanţ al partidului, dar şi al organizaţiei, în cei doi ani de activitate. Potrivit declaraţiilor sale, PP-DD are, la nivelul judeţului, 67 de organizaţii locale, ceea ce situează partidul imediat după PSD din punct de vedere al organizării.

Totodată, Slabu a amintit rezultatul bun obţinut de PP-DD în alegerile locale din vara anului trecut: „În comuna Bărăganu am luat faţa PNL-ului şi a PDL-ului, situându-ne pe locul doi, după candidatul PSD, ceea ce ne-a dat un impuls”, a menţionat liderul constănţean al partidului. La nivelul judeţului, PP-DD are 91 de consilieri locali.

Cât priveşte numărul de parlamentari, la scrutinul din 9 decembrie 2012 PP-DD Constanţa a reuşit să câştige trei mandate.

Legat de acţiunile recente ale PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu a amintit, ieri, acţiunea umanitară de strângere de ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Galaţi. „Am strâns cinci tone de îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente, materiale de construcţie. Iar mâine (astăzi) mai trimitem o maşină în zonă”, a declarat Slabu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii