Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNŢCD susţine candidatura independentului Radu Cristian la Primăria Mangalia

ro

18 May, 2012 00:00 2408 Marime text

PNTCD-CristianRadu.jpgLiderul PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă alături de prim-vicepreşedintele Corneliu Neagoe, pentru a anunţa încheierea unui protocol de susţinere a candidaturii independentului Cristian Radu la Primăria Municipiului Mangalia.

Anunţul vine în contextul în care, cu doar o zi înainte, a fost lansată informaţia conform căreia PNŢCD va încheia, la Mangalia, un protocol cu PDL şi UNPR. Conform declaraţiilor lui Chesoi, orice protocol încheiat la Mangalia între formaţiunile mai sus amintite ar fi nul de drept pentru că interimatul lui Gabriel Ciupercă, preşedintele Organizaţiei PNŢCD Mangalia, a expirat. Aşadar, oficial, PNŢCD Constanţa îl sprijină pe Cristian Radu în cursa pentru mandatul de primar al Mangaliei.

Liderul ţărăniştilor constănţeni a explicat că decizia susţinerii lui Radu pentru funcţia de edil-şef a fost luată pentru că partidul nu-l mai poate susţine pe Zanfir Iorguş, dar şi pentru că are încredere că independentul Cristian Radu va deveni primarul Mangaliei. Chesoi a amintit, în acest context, debarcarea fostului primar, Zanfir Iorguş, din tabăra PNŢCD şi trecerea sa la PSD, pentru ca ulterior să plece şi de acolo la PDL. „Nu dorim, ca partid, să lezăm interesele locuitorilor din Mangalia. Biroul Judeţean a decis aseară, în şedinţă, că susţine candidatura lui Cristian Radu. Încheiem un protocol de colaborare cu el, candidat independent".

„Voi fi primarul oraşului meu"

Prezent la conferinţă, aspirantul la mandatul de primar al municipiului Mangalia, Cristian Radu, a afimat: „Mangalia nu merge într-o direcţie bună în ultimii 20 de ani. Eu voi fi primarul Mangaliei, voi fi primarul oraşului meu".

Prin gestul anunţat ieri, PNŢCD se alături celorlalte partide care susţin candidatura, respectiv proiectul lui Cristian Radu pentru Mangalia: PNL şi PC. În plus, Radu a precizat, tot ieri, că şi Filiala Mangalia a UDTR îi sprijină proiectul, dar şi că anumiţi contracandidaţi independenţi i s-ar putea alătura.

Neagoe, preşedinte interimar al PNŢCD Mangalia

Nu mai puţin important este că, potrivit declaraţiilor lui Tudorel Chesoi, noul preşedinte interimar al Organizaţiei PNŢCD Mangalia este doctorul Corneliu Neagoe. Mandatul său la conducerea filialei este legat, înainte de toate, de implicarea în desfăşurarea scrutinului din 10 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c.neagoe 18 May, 2012 10:17 Nu votati traseisti si imbogatiti subit cand ajung in primarie. Trimiteti-i sa-si caute serviciu, desi cred ca nu au nevoie o suta de ani. Votati RADU CRISTIAN !