Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa susţine Platforma „România 100”, lansată de premierul Cioloş

ro

20 Oct, 2016 00:00 3846 Marime text
Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, vicepreşedintele PNL Constanţa, Robert Boroianu, consilier judeţean şi candidat la Camera Deputaţilor, precum şi consilierul judeţean George Muhscină, şeful campaniei electorale a PNL Constanţa, au semnat pentru susţinerea Platformei „România 100”, lansată la începutul acestei săptămâni de premierul Dacian Cioloş.
 
„Reformarea clasei politice este absolut necesară pentru a readuce credibilitatea în instituţiile statului, mai ales la nivelul Parlamentului României. La Constanţa, Partidul Naţional Liberal a dat un semnal puternic de reînnoire şi de reformare a clasei politice. Este firesc şi evident că principiile noastre şi cele enunţate de premierul Dacian Cioloş sunt convergente”, a declarat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.
 
La rândul său, vicepreşedintele PNL Constanţa, Robert Boroianu, a afirmat că a semnat pentru susţinerea Platformei „România 100” „pentru că şi în România se poate guverna cu onestitate şi integritate”.
 
Şi consilierul judeţean liberal George Muhscină a declarat că susţine Platforma „România 100” pentru că „răspunde concret dorinţelor electoratului din România anului 2016. Cred că acest set de principii şi proiecte poate să fie numitorul comun care coagulează dreapta românească! Cu toţii ne dorim o clasă politică nouă şi performantă. PNL Constanţa a făcut un prim pas important în această direcţie prin propunerea pentru alegerile parlamentare de candidaţi 100% noi”.
 
Lista de semnături pentru susţinerea platformei lansate de premierul Dacian Cioloş a atins numărul de 43.000. Pe reţelele de socializare, propunerea premierului a strâns peste 26.000 de aprecieri şi peste 13.000 de distribuiri, record absolut pentru acest an.
 
Platforma-program „România 100” prezentată de prim-ministrul Dacian Cioloş poate fi studiată la http://ro100.ro/, iar petiţia de susţinere o puteţi semna aici: http://www.petitieonline.com/signatures/sutin_platforma_romania_100/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii