Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa strânge semnături pentru reabilitarea pasajului pietonal de la gară

ro

29 Jul, 2019 00:00 1957 Marime text
PNL Constanţa solicită Primăriei reabilitarea urgentă a pasajului pietonal de la gară. Echipele de voluntari ale liberalilor sunt prezente pentru a strânge semnături pentru această iniţiativă, în zona pasajului Gării Constanţa, după cum urmează: luni, 29.07.2019, între orele 16:30 şi 17:30, şi marţi, 30.07.2019, între orele 16:30 şi 17:30. Voluntarii au mai strâns semnături şi săptămâna trecută.
 
„Ne-am săturat să traversăm mereu cu teamă acest pasaj. Vrem să ajungem la serviciu, să nu întârziem la cursuri la timp şi să ne simţim în siguranţă atunci când trecem pe acolo. Vrem să avem un pasaj sistematizat care să nu se inunde la cea mai mică ploaie şi să nu rămână plin de noroi după ce trec apele. Vrem un sistem de evacuare a apelor pluviale, iluminat şi camere de luat vederi care să monitorizeze permanent acest pasaj. Vrem să se reabiliteze scările de acces şi să se monteze rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi rampe pentru biciclete. Vrem ca acest pasaj să arate decent şi normal. Semnaţi această iniţiativă, pentru că viaţa noastră trebuie să fie mai sigură!”, este mesajul liberalilor constănţeni.
 
După finalizarea strângerii de semnături, aceştia le vor înmâna administraţiei locale împreună cu un proiect de hotărâre privind reabilitarea pasajului pietonal de la gară.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii