Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa are un reprezentant la nivel naţional. Bogdan Bola, numit secretar regional pe regiunea Sud-Est

ro

12 Mar, 2018 18:38 2849 Marime text

Prin decizia nr. 7 din data de 12 martie 2018, consilierul judeţean PNL Constanţa, Bogdan Bola, a fost numit secretar regional, cu atribuții în regiunea de Sud-Est a României, respectiv județele Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța. 
Bola afirmă că este o numire care il onorează atât pe el cât și organizația liberală din care face parte și care il responsabilizează și mai mult pe viitor.
"Și chiar dacă poate reprezenta o încălcare a cutumei prin care mulțumești în primul rând conducerii, eu aș dori să le mulțumesc pentru tot sprijinul mai ales tinerilor senzaționali din filiala Constanța și celor din organizația națională, care au dus mereu greul tuturor campaniilor, alături de care am muncit mult și care mi-au fost alături în victorii, dar și la înfrângeri. De asemenea, mulțumesc conducerii naționale pentru aprecierea pe care o aduce activității depuse de mine până în acest moment prin această nominalizare și președintelui filialei Constanța,  Bogdan Huțucă, îi mulțumesc pentru încrederea acordată", spune Bogdan Bola.
 În cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal din weekendul trecut, a fost votat proiectul de hotărâre privind evaluarea activității filialelor județene din țară. 
În acest context, principalele atribuțiile ca și secretar regional pe regiunea de Sud-Est ale lui Bola, vor avea legaătură cu evaluarea implementării planului de acțiune și a îndeplinirii obiectivelor asumate se face trimestrial de către secretarii regionali, sub coordonarea vicepreședinților regionali. 
"Perioada următoare va fi una cu adevărat interesantă și sper foarte benefică pentru reorganizarea noastră internă dar și pentru bătăliile politice pe care suntem obligaţi să le purtăm cu cei din PSD", a mai precizat ssecretarul regional pe regiunea de Sud-Est, Bogdan Bola. 
Precizăm că şi deputatul Bogdan Huţucă, preşedintele filialei Constanţa a PNL este membru în Biroul Executiv al partidului, în urma alegerilor de anul trecut.Huţucă spunea la vremea respectivă că nu îşi doreşte o funcţie politică deoarece activitatea parlamentară îi consumă tot timpul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii