Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO. PNL Constanța a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare. Declarații ale politicienilor

ro

21 Oct, 2020 12:06 4275 Marime text

 
  • PNL Constanța a depus astazi la Biroul Electoral Județean lista cu candidatii pentru Senat și Camera Deputaților 
  • Pe pagina de Facebook ZIUA de Constanta si pe www.ziuaconstanta.ro puteti vizualiza declaratiile live ale candidaților
Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal - Filiala Constanţa, vor depune miercuri, 21 octombrie a.c., ora 12:00, la Biroul Electoral Judeţean, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

La Camera Deputaților, lista PNL este deschisă de președintele organizației, Bogdan Huţucă, preşedintele filialei. Tot la Cameră mai candidează, Mircea Banias, fost deputat ALDE, care a trecut apoi la Pro România, iar în ianuarie 2020 s-a alăturat liberalilor, votând Guvernul Orban, Marian Cruşoveanu, consilier judeţean și secretar general al PNL Constanța şi Bogdan Bola, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Tot la Camera Deputaților mai candidează liberalii: Sorin Mihai, Mihnea Drumea, Adriana Câmpeanu, Mihaela Scrieciu, Dorin Opreanu, Andrei Dimancea, Cristian Zahariuc, Dănuţ Paţa, Lucian Nichita și Elena Carmen Bratu.

Prim-vicepreşedintele PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, deschide lista la Senat, iar pe pozia a a doua, se află George Niculescu, fostul prefect al judeţului Constanța. Pe locul 3 la Senat este Dana Dina, urmată de Mariana Mitra, Alexandru Bobe, Bogdan Drugă și Marius Sponoche. 

Au luat cuvântul Bogdan Huțucă, Septimiu Bourceanu și fostul prefect George Niculescu. Toți trei au enumerat o parte din ideile pe care vor să le îndeplinească în viitorul mandat.

De altfel, cei trei au spus ca vor prezenta proiectele în campanie. Huțucă a declarat că speră sa scoată 4 deputați și 2 senatori.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii