Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL aduce spectacolul la Năvodari. Scena aparţine artiştilor de la „Oleg Danovski”

ro

29 Mar, 2013 00:00 2370 Marime text
De Ziua Internaţională a Teatrului, localnicii din Năvodari nu vor mai merge la Constanţa pentru a se întâlni cu artiştii de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, şi aceasta pentru că talentaţii interpreţi vin la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari.

Evenimentul a fost pus la cale de Fundația „I. C. Brătianu” și Organizația PNL Năvodari. Aşadar, sâmbătă, 30 martie, cetăţenii oraşului Năvodari sunt aşteptaţi la un spectacol de teatru special, organizat cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Teatrului. Nu este primul eveniment de acest gen organizat de PNL Năvodari, fiind vorba de-o a doua ediţie.
Spectacolul începe la ora 16.00. Artiştii de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța vin cu o reprezentație de zile mari, mai precis cu piesa „Mam’zelle Nitouche” de F. Hevre, în regia lui Horia Ballint.
La spectacol vor fi prezenți, în calitate de invitați speciali, prefectul județului Constanța, Eugen Bola, și președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii