Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL a decis Lavinia Boldea, consilier judeţean în locul lui Sorin Mocianu (documente)

ro

26 Jan, 2019 00:00 5151 Marime text
Liberalii constănţeni au decis cine va fi înlocuitorul lui Sorin Mocianu, care a demisionat din Consiliul Judeţean Constanţa în luna decembrie 2018. Următorii supleanţi pe lista PNL pentru CJ Constanţa, potrivit rezultatului obţinut de liberali la alegerile locale din 2016, sunt: Lavinia Boldea, fostă Stan, Eugen Silaghi şi Nicolae Ciucă.
 
Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a precizat că Lavinia Boldea va fi propusă pentru a prelua mandatul de ales judeţean. Liberalii nu se grăbesc ca acest lucru să se întâmple chiar de luna această, deşi, statutar, nu ar fi nevoie de un vot în Biroul Permanent Judeţean pentru Boldea, ea fiind următorul supleant oficial pe lista PNL.
 
Lavinia Boldea a fost angajată ca director tehnic la firma Gepeto IMPEX SA, iar recent s-a întors din concediul de creştere a copilului. Liberala de 36 de ani este absolventă a Facultăţii de Inginerie Alimentară de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, dar şi a Facultăţii de Litere, specializarea română-engleză.

Potrivit ultimelor declaraţii de avere şi interese, depuse în 2016 (vezi secţiunea „Documente”), Lavinia Boldea, pe atunci Stan, raporta că este acţionar 100% în societatea Donav 2004 SRL şi era membru fondator al Asociaţiei Civice pentru Constanţa.
 
În ceea ce priveşte averea, Lavinia Stan Boldea deţinea un apartament în Constanţa, o cotă-parte dintr-un altul provenind dintr-o moştenire şi jumătate dintr-o casă în comuna Pufeşti din judeţul Vrancea. Tot în declaraţia de avere erau menţionate un autoturism, an de fabricaţie 2007, şi un credit scadent în 2046, în valoare de 241.600 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii