Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - „Suntem bucuroşi că PNL şi USR ne susţin, dar să dea Cezarului ce-i al Cezarului!“

ro

15 Apr, 2019 00:00 9225 Marime text
Proiectul de eliminare a pensiilor speciale, iniţiat de Partidul Mişcarea Populară, a trecut tacit de Senatul României. În toamna anului trecut, PMP a derulat o campanie naţională de strângere de semnături şi a depus un proiect de lege cu privire la eliminarea tuturor pensiilor speciale, considerând că pensiile speciale sunt un furt şi această nedreptate trebuie corectată.
 
PMP susţinea la acel moment că peste 4,5 milioane de cetăţeni primesc pensii sub 1.000 de lei şi este nejustificat ca foşti turnători, şefi de penitenciare care au dat cu bastonul să primească pensii halucinante şi oameni cinstiţi care au muncit 35-45 de ani să primească nişte pensii mizerabile. Acum, mai multe voci din opoziţie susţin declarativ acest proiect.
 
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu susţine că „eliminarea pensiilor speciale este un proiect PMP. Depus de luni de zile în Parlament, trecut deja de Senat. Sper să citească asta şi cei care descoperă apa caldă în campania electorală.
Eliminarea pensiilor speciale am propus-o colegilor mei din PMP încă de acum un an şi ideea a fost îmbrăţişată cu mare entuziasm de partid. Apoi s-a transformat în campanie naţională de strângere de semnături (ca să dăm greutate ideii!) şi apoi, firesc, a devenit proiect de lege.

Aşa că, băieţi, daţi Cezarului - în această speţă, PMP - ce-i al Cezarului! În rest, sigur, suntem bucuroşi că Dan Barna sau Rareş Bogdan şi partidele pe care le reprezintă, USR şi PNL, susţin proiectul. Dar îi rog să fie oneşti şi să rostească public: «A fost ideea colegilor noştri de la Partidul Mişcarea Popular㻓, susţine deputatul constănţean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mureșan Angela 27 May, 2019 18:13 Hai la lupta cea mare!