Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Constanţa solicită clarificări în legătură cu alegerile din 2016

ro

10 May, 2017 16:50 2310 Marime text
Claudiu-Iorga Palaz, preşedinte PMP Constanţa, a înaintat astăzi, 10.05.2017, o adresă către Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, prin care îi solicită punerea la dispoziţie, în temeiul Legii 544/2001, a documentelor şi a procedurii privind achiziţia buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării alegerilor locale din iunie 2016 şi a alegerilor parlamentare din decembrie 2016.
 
De asemenea, este necesar să se transmită documentele şi procedura prin care   s-a realizat activitatea de topire a buletinelor de vot și a materialelor utilizate cu ocazia desfășurării celor două scrutinuri, precum
și ordinele de constituire a comisiilor care au îndeplinit activitățile de achiziție și de topire sau numele persoanelor care au realizat aceste proceduri.
 

“Din informațiile deținute rezultă că nu ați îndeplinit întocmai aceste proceduri, ceea ce crează suspiciunea că multe dintre actele întocmite de dumneavoastră sunt realizate retroactiv procesului
fizic de topire a materialelor folosite în procesul electoral” - a precizat Claudiu Iorga Palaz.

Contactat telefonic, prefectul Adrian Nicolaescu a declarat pentru ZIUA de Constanţa, „că va răspunde în termenul legal, argumentat pe lege, iar restul sunt poveştile lui Palaz. Nu este nimic ilegal“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii