Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pe site-ul Guvernului nu este încă anunţată şedinţa de astăzi

ro

05 Feb, 2017 12:00 1791 Marime text
Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că astăzi, 5 februarie, urmează să aibă loc o şedinţă la Guvern privind abogarea ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codurilor.

Pe site-ul Guvernului nu este încă anunţată nicio şedinţă pentru astăzi, deşi premierul a anunţat ieri că se vor întruni în şedinţă de urgenţă. Potrivit unor surse ar putea avea loc la ora 14.00, însă oficial nu este anunţat nimic.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa îi contactează pe miniştrii constănţeni pentru informaţii privind şedinţa de astăzi.
 

„Nu i-a anunţat ora. Astăzi este comisia de buget şi, în funcţie de cum se termină şedinţa, pentru că acolo participă şi ordinatorul de credite, adică miniştri, o să înceapă şedinţa de guvern", a declarat, contactat de redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, Mircea Dobre, ministrul Turismului.

 
Menţionăm că am încercat să luăm legătura şi cu Sevil Shhaideh, atât telefonic, cât şi printr-un mesaj, însă, deocamdată, nu a răspuns. În cazul în care vom primi un răspuns, îl vom publica în cel mai scurt timp.

UPDATE 1, ora 13.21

Ședința de Guvern va avea loc de la ora 14.00, la Palatul Victoria, informează Biroul de presă al Executivului.

Citeşte şi Ședință de Guvern la ora 14.00. Iată proiectele de acte normative ce vor fi incluse pe agenda şedinţei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii