Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe când nudurile? Cine sunt alegătoarele lui Mazăre în bikini (galerie foto)

ro

30 Jul, 2012 01:42 5976 Marime text

cap_3.jpgPrimarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a jucat ieri rolul de ghid pentru un grup de peste 20 de tinere.

Şeful administraţiei publice locale anunţase, de altfel, încă de vineri, că în ziua referendumului va „veghea" asupra fetelor sumar îmbrăcate, pentru ca acestea din urmă să voteze la secţiile amenajate pentru turişti în staţiunea Mamaia. „Mă urmăriţi duminică. Cu turistele, cu buletinele la bikini. Întâi mă îngrijesc să voteze turistele cu buletin la bikini şi dup-aia mă duc să votez şi eu", anunţa, ulterior şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa, Radu Mazăre.

„Hai fetele, alinierea la vot!"

 

mazare_alegatoare_-_Mazare_fete_2.jpg

Gestul edilului-şef nu a fost însă unul spontan, cu turiste oarecare din staţiunea Mamaia. Alegând secţia de votare 204, situată în centrul staţiunii Mamaia, din incinta Cazinoului, primarul Radu Mazăre a ajuns la faţa locului cu o cohortă de tinere îmbrăcate în costume de baie albe şi negre, costume cu însemnele Fashion TV. Cu sau fără silicon la purtător, tinerele bronzate s-au conformat cerinţei şi au votat la referendum. Or fi ştiut pentru ce votează? S-or fi simţit confortabil doar în costum de baie în secţia de votare? Menţionăm că, din acest punct de vedere, Mazăre le-a dat strigarea: „Hai fetele, alinierea la vot!", adăugând că ulterior vor avea „liber la plajă". „Alinierea" lui Mazăre a fost, previzibil, în ton cu arhicunoscutul outfit al primarului, în kaki, cu bereta roşie. „Datoria mea este să am grijă de turişti şi de turiste, fie că e vorba de distracţie, fie că vorbim de vot, ca atare sunt la datorie". Asta da, datorie, să „păstoreşti" vreo 25 de tinere să voteze la un scrutin!

Peste doar câteva zile, Mamaia va găzdui Fashion TV Summer Festival Mamaia 2012, eveniment în cadrul căruia va fi organizat şi unul dintre cele mai importante concursuri de miss din România, Miss Litoral 2012.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioan 30 Jul, 2012 06:48 Respect pentru civilizatie, pentru normalitate, pentru decenta, s.a., de unde sa ceri de la un asemenea individ. Avand in vedere un asemenea comportament, ma intreb daca un edil a unei urbe mai poate sa ceara concitadinilor respect si fata de lege? Cu toate acestea observ ca "noua" ne place de acest saltimbac. Nu degeaba suntem la portile orientului!