Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Parlamentarii PSD de Constanţa vorbesc despre atmosfera de la moțiune (galerie foto+video)

ro

11 Oct, 2019 12:07 2819 Marime text

În aceste momente, liderii PSD ai judeţului Constanţa sunt convocați în ședință.

UPDATE 1
Ieri, Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, 238 de parlamentari au votat „pentru”,  iar patru voturi au fost împotrivă şi trei voturi anulate.

UPDATE 2
Radu Babuş spune ,,că ieri a fost o zi neagra pentru România". De asemenea, Cristina Dumitrache spune că ,,PSD a mai fost în opoziție, dar ca parlamentarii vor merge mai departe și își vor continua activitatea".

UPDATE 3
 Iar George Vișan descrie ziua de ieri ca pe ,,o zi ciudată, când a descoperit ca unii colegi nu mai sunt colegi". Vişan adaugă că ,,PSD a avut un an greu, care a început o data cu arestarea lui Dragnea și a continuat ieri, cu căderea guvernului. Dar, asa e în democrație, mergem mai departe", afirma Vișan.

UPDATE 4
La conferinţa de presă a ajuns și senatorul Nicolae Moga, care afirmă că ,,această moțiune este un act democratic. Din păcate, aceasta moțiune a fost inițiată de președintele României, care ar trebui sa fie președintele tututor romanilor și să respecte constitutia. Moga spune că așteptă să vadă ce va face noul guvern, iar PSD va face opoziție serioasă și constructivă. Acesta mai spune că ,,în PSD urmează o curățare a partidului de cei care au trădat la moțiune: senatorul Talpos și deputații Petrea, Găină și Bota.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Palaz 11 Oct, 2019 16:43 astia chiar se imbata cu apa rece... cat despre femeia cu frunte mica - no comment !