Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz se realege duminică preşedinte la PMP Constanţa. Tensiuni între conducerea filialei şi deputatul Turcescu? Miza alegerilor, funcţia de prim-vicepreşedinte

ro

18 Nov, 2017 00:00 5253 Marime text
Prin comunicate de presă separate, atât preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, cât şi deputatul Robert Turcescu au anunţat că duminică, 19 noiembrie, are loc Conferinţa Filialei Judeţene Constanţa, în cadrul căreia se vor organiza alegeri pentru Consiliul Executiv Judeţean.
 
Turcescu şi-a anunţat participarea la conferinţă în calitate de parlamentar de Constanţa şi, prin urmare, membru de drept în Biroul Judeţean, în timp ce Palaz a făcut cunoscute numele unor invitaţi din cadrul conducerii naţionale, care vor fi prezenţi la eveniment. Printre aceştia se regăsesc: preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, preşedintele executiv Valeriu Steriu, vicepreşedintele Cătălin Cristache şi vicepreşedintele Radu Cristescu. Ulterior, printr-un alt comunicat, conducerea PMP a anunţat că la conferinţa de alegeri va participa şi vicepreşedintele PMP Robert Turcescu!
 
Tensiunea care pluteşte în aer între deputatul de Constanţa şi conducerea organizaţiei a reieşit şi din iritarea preşedintelui Palaz când a fost întrebat despre candidaturile din cadrul Conferinţei Judeţene, după ce Turcescu a fost primul care a anunţat că duminică sunt alegeri! „Întrebaţi-l pe Turcescu cine candidează. Dacă a trimis comunicat înaintea partidului şi nu înţelege că la Constanţa există o organizaţiei!“ Ups! Nervozitatea asta trădează tensiunile existente. Motivul rămâne necunoscut, de vreme ce Turcescu nu este interesat decât în calitate de parlamentar de rezultatele alegerilor de la Constanţa.
 
Miza pare să fie însă funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei, pe care şi-o dispută doi consilieri judeţeni: Daniel Turcu, apropiat al preşedintelui Palaz, şi Florin Goidea, un membru de organizaţiei, apreciat de deputatul Turcescu. Într-un final, duminică, la alegeri va câştiga cine va obţine cele mai multe voturi din partea delegaţilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii