Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia PSD Constanţa merge în continuare pe mâna lui Felix Stroe la Transporturi şi a lui Mircea Titus Dobre la Turism!

ro

25 Jan, 2018 00:00 3058 Marime text
PSD va stabili, vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, care va începe la ora 11.00, componenţa cabinetului condus de premierul desemnat, Viorica Dăncilă.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a explicat că fiecare propunere care va veni de la organizaţiile judeţene sau de la membri ai Comitetului Executiv va fi analizată în forurile de conducere ale partidului şi a precizat că pot face parte din guvern chiar şi membrii care sunt cercetaţi penal. Dragnea a mai spus că, în situaţia în care vor fi mai multe propuneri pe un minister, Comitetul Executiv va analiza cu multă seriozitate şi atenţie pentru a decide care este cea mai bună propunere, pentru că, dincolo de reprezentarea politică, cel mai important lucru este ca fiecare membru al cabinetului să fie bine pregătit şi să contribuie la îndeplinirea unui program de guvernare bun.
 
Între timp, ieri, social-democraţii constănţeni s-au întrunit într-un Birou Permanent Judeţean pentru a decide pe cine susţine organizaţia Constanţa în viitorul cabinet condus de Viorica Dăncilă. Surse politice ne-au declarat că membrii BPJ au hotărât să-i susţină în continuare pe preşedintele organizaţiei, Felix Stroe, pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor şi pe vicepreşedintele organizaţiei, deputatul Mircea Titus Dobre, pentru Ministerul Turismului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii