Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația județeană AUR dezminte o posibilă fuziune pe plan local cu formațiunea înregistrată de Dragnea

ro

25 Nov, 2021 00:00 3148 Marime text
⦁ În ultimele zile au fost vehiculate informații cu privire la o posibilă fuziune între Organizația Județeană Alianța pentru Unirea Românilor Constanța și formațiunea politică înregistrată de Liviu Dragnea - Alianța pentru Patrie
⦁ AUR continuă să-și consolideze organizațiile din județ. Astfel au fost înființate filiale la Mihai Viteazu și Adamclisi

La mijlocul acestei luni, 27 de persoane au demisionat din cadrul AUR Constanța.

În acest context, în ultimele zile au fost vehiculate informații cu privire la o posibilă fuziune între Organizația Județeană Alianța pentru Unirea Românilor Constanța și formațiunea politică înregistrată de Liviu Dragnea - Alianța pentru Patrie.

Reprezentanții AUR Constanța dezmint o așa-zisă fuziune la nivel local : „AUR Constanța rămâne fidel angajamentelor luate pentru români, pentru România! Conservatorismul și patriotismul nu se negociază, nu fuzionează și nu se aliază conjunctural cu alte ideologii sau formațiuni politice".

Deputatul Dumitru Viorel Focșa menționează că AUR continuă să-și consolideze organizațiile din județ. Astfel au fost înființate filiale la Mihai Viteazu și Adamclisi.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Câte semnături s-au mai strâns pentru demiterea primarului, Vergil Chițac?




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii