Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mai vrem ca dumneavoastră să aveţi pensiile tăiate" Cristian Cîrjaliu şi-a lansat candidatura la Primăria Agigea (galerie foto)

ro

21 May, 2012 00:00 3144 Marime text
cap_7.jpgSute de localnici s-au adunat la Casa de Cultură din Agigea pentru a lua parte la evenimentul de lansare a candidaturii lui Cristian Cîrjaliu la Primăria Agigea.

Lansarea social-democratului a fost onorată cu prezenţa de Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, de vicepreşedinţii CJC, Cristinel Dragomir şi Cristian Darie, precum şi de echipa de consilieri a gospodarului-şef. De asemenea, au fost prezenţi primarii social-democraţi Titus Neague (Bărăganu), Micu Constantin (Tuzla), dar şi candidatul PSD la Primăria Horia, Sava Gigel. De asemenea, la această lansare au participat şi senatorii Nicolae Moga şi Alexandru Mazăre, dar şi deputatul Eduard Martin. O întreagă echipă de consilieri judeţeni au venit să-l susţină pe primarul Cristian Cîrjaliu. Mai precis, au fost alături de primar consilierii judeţeni Radu Babuş, Ioan Mărcuş, Florea Dumitru, Nicolae Buriac, Nicolae Peride, Ioana Elena, Teodorescu Atanasie, Nicolae Stelian Fronescu, Prodan Ecaterina, Mircea Titus Dobre şi Marius Felician Gherasim. Evenimentul de lansare a început cu un show incendiar, susţinut de Andreea Bălan.

„Daţi-ne şansa să vă ajutăm!"

Primarul Cristian Cîrjaliu le-a mulţumit localnicilor pentru susţinere şi le-a promis că, dacă va obţine un nou mandat, împreună cu echipa sa de consilieri, va continua proiectele demarate şi va iniţia şi altele noi, alături de Consiliul Judeţean Constanţa. „Vă rugăm frumos să ne acordaţi încrederea voastră pe 10 iunie, deoarece nu vrem să se mai întâmple ce s-a întâmplat în ultimii patru ani. Nu mai vrem ca dumneavoastră să aveţi pensiile tăiate. Nu mai vrem ca cei care beneficiază de ajutor social să nu-l mai aibă. Vrem ca salariile tuturor oamenilor să fie întregi, nu ciuntite cu 25% de unii de la Bucureşti. Pe 10 iunie votaţi-ne! Daţi-ne şansa să vă ajutăm!", a declarat primarul Cristian Cîrjaliu. Primarul în funcţie le-a amintit localnicilor că, împreună cu CJC, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de transport în comun gratuit. Aceeaşi echipă a reuşit construirea sălii de sport din Lazu, dar şi a patru grădiniţe. În acest context, cetăţenii au fost invitaţi pe data de 30 mai la un alt eveniment important pentru localitate. Este vorba despre inaugurarea grădiniţei din Lazu. O viitoare investiţie a actualei echipe priveşte construirea unui dispensar în Agigea, a mai anunţat primarul. Cîrjaliu a ţinut să le comunice celor prezenţi că prin muncă a reuşit să-i atragă de partea sa şi pe consilierii PDL. „În anul 2008 am plecat cu o echipă în minoritate, de 7 consilieri locali. Astăzi, toată echipa PDL-ului a trecut la PSD", a precizat primarul, care a menţionat că la încheierea mandatului este mulţumit de ce a realizat pentru localitate. „Sunt mulţumit că dumneavoastră aţi avut încredere în mine şi veţi mai avea", a mai adăugat primarul Cristian Cîrjaliu.

Agigea-lansareagigea.jpg

Iată numele consilierilor locali care fac parte din echipa primarului Cristian Cîrjaliu: Cornel Popescu, Constantin Comănoiu, Dobre Frîncu, Mihai Oancea, Marius-Daniel Niţă, Emil Gheordunescu, Dorel Manea, Adrian Lungu, Oana-Elisabeta Zaharia, Daniel-Lucian Petre, Ghiunur Veli, Dănuţ Androne, Costel Răucescu, Liviu Luca, Gheorghiţă Alexa, Cristian Andrei, Vasile Rădulescu şi Vasile Dinu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii