Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„„Nu am regrete pentru ruptura USL” Gheorghe Dragomir - „PNL are libertatea să facă orice alianţă. O poziţie comună nu ne deranjează”

ro

27 Feb, 2014 00:00 1756 Marime text
Destrămarea Uniunii Social Liberale (USL) lasă cale liberă formării de noi alianţe locale. În noul context politic, liberalii din teritoriu pot „bate palma” fie cu democrat liberalii, fie cu Partidul Mişcarea Populară (PMP), de la caz la caz.

În ceea ce priveşte judeţul Constanţa, liderul liberalilor tomitani, deputatul Gheorghe Dragomir, susţine că „PNL are libertatea să face orice alianţă doreşte pentru interesul local şi pentru binele cetăţeanului, pentru că nu are niciun fel de restricţie”. În acest sens, Dragomir a precizat că obiectivul PNL este, în prezent, acela de a-şi consolida poziţia de proaspăt partid de opoziţie, dar nu oricum. „Poziţia noastră va fi una corectă. Ceea ce înseamnă că nu vom începe să lătrăm precum câinele la lună, doar pentru că acum suntem în opoziţie şi doar de dragul de a face opoziţie. Dacă ceilalţi (n.r. PDL şi PMP) care sunt de aceeaşi părere ni se vor alătura, foarte bine. O poziţie comună nu ne deranjează”, a explicat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa.

În ceea ce priveşte ieşirea PNL de la guvernare, Dragomir a declarat că nu este pentru prima dată când liberalii sunt în această situaţie şi că, personal, nu are niciun regret. „Nu am regrete pentru ruptura USL, am regrete faţă de cetăţeni, pentru că ar fi putut fi, totuşi, o construcţie benefică”, a mărturisit parlamentarul constănţean. Gheorghe Dragomir a afirmat şi că, în opinia sa, vinovaţi de ruperea USL se fac social democraţii. „Destrămarea USL a fost premeditată de PSD. Social democraţii făceau toate demersurile pentru a nu mai susţine candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale, chiar dacă la nivel declarativ susţineau altceva. PSD-ului i se poate reproşa neseriozitatea”, a conchis liderul PNL Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii