Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua conducere centrală a PNL va fi aleasă pe 18 iunie, după congres Huţucă va candida pentru un loc în Biroul Permanent Executiv

ro

07 Jun, 2017 00:00 3417 Marime text
Biroul Politic Naţional al PNL a decis, ieri, ca noua conducere centrală a partidului să fie aleasă, de către Consiliul Naţional de Coordonare, pe data de 18 iunie, a doua zi după congresul în care va fi ales preşedintele partidului.
 
Potrivit statutului PNL, se va întruni Consiliul Naţional de Coordonare, care va vota Biroul Permanent Executiv al PNL de după alegerea noului preşedinte al formaţiunii. Candidaturile pentru funcţiile de conducere în Biroul Executiv vor fi depuse la Secretariatul General al partidului până în data de 13 iunie. Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, va candida pentru o funcţie de membru în Biroul Executiv. Acesta a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că îşi va depune candidatura la secretariatul partidului pe 12 iunie.
 
Congresul PNL se va reuni în data de 17 iunie, la Romexpo, pentru alegerea noului preşedinte al partidului, funcţie pentru care candidează Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii