Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi demisii în PNL

ro

12 Dec, 2016 17:57 7840 Marime text
Alina Gorghiu şi-a anunţat demisia de la şefia PNL în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare. Ea a declarat că partidul va avea o conducere interimară. Gestul ei a fost urmat de demisia secretarului general Ilie Bolojan, a liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, şi a Adrianei Săftoiu, prim-vicepreşedinte PNL.

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a demisionat, luni, din funcţie, după rezultatele slabe de la alegerile parlamentare, iar liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a renunţat la rândul său la funcţie, potrivit unor surse liberale citate News.ro. Şi Adriana Săftoiu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

Demisiile celor trei lideri PNL vin în contextul depunerii, tot luni, a mandatului de preşedinte al partidului de către Alina Gorghiu.

În calitate de secretar general al PNL, Ilie Bolojan şi-a asumat scorul dezastruos obţinut de partid la alegerile parlamentare, un rezultat cauzat, mai ales, de mobilizarea slabă a primarilor liberali.

La rândul său, Cristian Buşoi, prim-vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, şi-a depus mandatul după ce filiala pe care o conduce a obţinut cel mai slab rezultat din ţară, dacă nu sunt luate în calcul judeţele Harghita şi Covasna, fiefuri tradiţionale ale UDMR.

Şi Adriana Săftoiu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşinte al PNL, alături de Alina Gorghiu, Ilie Bolojan şi Cristian Buşoi. Demisiile celor patru vor fi discutate marţi, în şedinţa BPN, unde liberalii vor trebui să voteze o conducere interimară până la congres.


Sursa foto: observatorulph.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii