Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ştefănuţă, membru al Renew Europe. Primul europarlamentar român care îşi deschide birou la Constanţa

ro

27 Feb, 2020 00:00 2861 Marime text

Europarlamentarul USR PLUS - Renew Europe Nicolae Ştefănuţă deschide un birou europarlamentar la Constanţa, la sediul din bulevardul Mamaia nr. 39. Nicolae Ştefănuţă este vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi a fost ales europarlamentar pe lista Alianţei USR PLUS pe 26 mai 2019. Este vicepreşedinte al Delegaţiei pentru relaţiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară şi al Comisiei pentru Bugete din Parlamentului European.


„Ne respectăm promisiunea făcută constănţenilor înainte de alegerile europarlamentare din mai 2019: inaugurăm la Constanţa biroul de europarlamentar al colegului meu, vicepreşedintele USR Nicu Ștefănuţă. Este un moment important pentru municipiul nostru. Constanţa trebuie să devină un adevărat oraş european: prosper, civilizat şi curat, un oraş cu instituţii funcţionale, care se află mereu la dispoziţia cetăţenilor.


Biroul europarlamentarului USR Nicu Ștefănuţă va avea uşile deschise tuturor acelora care vor dori să se adreseze unui europarlamentar, tuturor celor care au idei legate de politica europeană sau sunt interesaţi de promovarea intereselor Constanţei în Europa”, a afirmat deputatul Stelian Ion.
 
„Prin deschiderea cabinetului europarlamentar la Constanţa, îmi doresc să conectăm Constanţa cu instituţiile europene. Românii au drepturi, în calitatea lor de cetăţeni europeni: vreau ca oamenii să şi le cunoască şi să se lupte pentru ele. Constănţenii preocupaţi de mediu, de sănătate, de drepturile animalelor să găsească în biroul de la Constanţa un spaţiu de dialog, o punte de legătură între ei şi Europa.
 
Îmi doresc, de asemenea, ca, prin intermediul acestui birou, tinerii să fie mai bine informaţi cu privire la oportunităţile europene de care pot profita. Din Parlamentul European, voi milita pentru intrarea României în Schengen, astfel încât portul Constanţa să devină o sursă importantă de bani şi de locuri de muncă a României”, a declarat Nicu Ştefănuţă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii