Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei „«Ideea mea şi norocul tău» este proiectul meu de suflet"

ro

21 May, 2012 01:12 1702 Marime text
cap_10.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, comisia de organizare şi desfăşurare a proiectului „Ideea mea şi norocul tău", iniţiat de primarul Nicolae Matei, a desfăşurat o nouă rundă de extrageri.

Astfel, alţi 300 de locuitori ai oraşului care au plata facturilor la căldură şi apă caldă la zi vor beneficia de o lună gratuită, în conformitate cu prevederile stabilite prin proiectul edilului din Năvodari. Cei 300 de câştigători beneficiază de plata valorii facturii de energie termică şi apa caldă pentru luna în care a avut loc extragerea. Dintre aceştia, 50 de abonaţi vor participa la extrageri lună de lună, indiferent dacă în lunile anterioare au mai beneficiat de gratuitate, iar 250 de abonaţi vor avea gratuitate prin rotaţie, în doi ani, în funcţie de tragerea la sorţi. Conform regulamentului de organizare şi desfăşurare a proiectului, cei care beneficiază de gratuitate nu mai participă la tragerea la sorţi în lunile ulterioare. Precizăm că proiectul este destinat abonaţilor din sistemul centralizat, care prin participarea la aceste extrageri îşi iau angajamentul că timp de doi ani nu se vor debranşa. „Proiectul «Ideea mea şi norocul tău» este foarte important pentru locuitorii oraşului Năvodari.

 Matei-MateiNicolae.jpg

El se adresează tuturor abonaţilor, indiferent de venitul lunar pe care îl au. Consider că este un câştig pentru fiecare familie implementarea lui. Chiar dacă noi am menţinut preţul gigacaloriei la valoarea de anul trecut, preţurile la alimentele de baza nu au mai fost aceleaşi, iar salariile nu au crescut, astfel încât facturile pe zero emise prin acest proiect vin să-i ajute material pe locuitorii din Năvodari. Am mai spus: proiectul «Ideea mea şi norocul tău» este proiectul meu de suflet şi apreciez că locuitorii au putut face economii de la începutul iernii şi până în prezent, dar şi de acum înainte pentru facturile la apă caldă. Dacă cei din administraţia centrală au tăiat din salarii, pensii şi din alte indemnizaţii, la Năvodari, primarul şi echipa sa au alocat fonduri pentru a-i ajuta pe cetăţeni să suporte cât mai uşor măsurile anticriză pe care guvernele anterioare le-au aplicat", a precizat primarul Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii