Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Gheorghe il vrea pe Comanici in PRM

ro

02 Sep, 2008 00:00 581 Marime text

Sambata, in cadrul Consiliului National al PRM, la propunerea organizatiei de la malul marii, se va discuta reprimirea in partid a fostului lider, Radu Comanici.

Mult prea desele schimbari in organizatia PRM Constanta duc treptat, daca nu in totalitate, la pierderea credibilitatii in ochii cetatenilor, mai ales ca, in scurt timp, vor avea loc alegeri pentru viitorii demnitari ai tarii. Dupa sanctiunea aplicata liderului PRM-ist, Radu Comanici, in zilele premergatoare alegerilor locale, sub motivul fraudarii listelor electorale, conducerea actuala a partidului se gandeste serios sa-l reprimeasca in partid. "Voi pleda pentru reprimirea domnului Comanici, insa va fi o chestiune pe care o vom analiza aprofundat dupa sedinta Consiliului National", a precizat presedintele interimar. Vazuta ca o solutie pentru iesirea din criza in care se afla de ceva timp, aceasta reincadrare in randurile partidului lui Vadim este, se pare, dorita de fostii colegi de la nivel local. "Avem nevoie de oameni", a completat Gheorghe.

Rahau, de negasit

Inca de la cooptarea lui Rahau in tagma conservatorilor, fostul lider al organizatiei de la malul marii este de negasit. "Nu am nicio situatie predata, nu m-am gasit cu el pentru ca nu am cum sa dau de el. Am rugat alti colegi care au relatii mai apropiate sa-l gaseasca si sa-i transmita sa-mi dea stampila de la partid", a evidentiat actualul lider. De saptamana trecuta, acesta efectueaza vizite in judet cu scopul refacerii legaturii intre filialele din judet pentru o mobilizare mai buna, avand in vedere ca alegerile parlamentare bat la usa. Mai mult, Nicolae Gheorghe a precizat ca si din filiala de la malul marii vor fi candidati pentru alegerile parlamentare, chiar daca cei mai multi considera ca nu mai exista oameni capabili de asemenea demnitati in organizatia constanteana. "Dupa sedinta Consiliului National de sambata vom vedea ce decizii majore se iau si ne vom pregati si noi, vom convoca o sedinta a Biroului Municipal si Judetean pentru a hotari ce configuratii vor avea cele doua structuri de conducere si cine se va angaja in aceste alegeri", a precizat Nicolae Gheorghe.

"Nu stiu daca a mai plecat vreunul la PC"

Chiar daca PC-istii se laudau, acum o saptamana, cu "achizitia" facuta, "cu intreaga organizatie PRM Constanta", liderul interimar apreciaza cu sinceritate, chiar daca are cunostinte despre membrii din componenta filialei, ca nu stie sa-i nominalizeze pe cei "sapte ciumeti" - cum i-a catalogat Vadim - care l-au urmat pe Rahau. "Niciun sef de filiala nu a confirmat ca a plecat, iar informatia conform careia Horia Caliminte a plecat este falsa. Poate doar colaboratori ori prieteni de-ai lui Rahau s-au alaturat", a conchis Nicolae Gheorghe.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii