Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naveta elevilor în atenția senatorului USR, Remus Negoi. Ce i-a solicitat parlamentarul ministrului Educației?

ro

10 Jan, 2022 00:00 3119 Marime text
  • Senatorul USR de Constanța Remus Negoi a solicitat ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, lămuriri privind decontarea transportului elevilor de anul acesta
  • Acesta i-a cerut lui Sorin Cîmpeanu să indice date exacte în capitolul bugetar și sumele ce vor fi primite de elevi pentru decontarea transportului pentru navetă
  • Din răspunul oficialului de la Educație, reiese că suma alocată anul acesta pentru naveta elevilor este de 100 de milioane de lei
 

Senatorul USR de Constanța Remus Negoi a solicitat ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, lămuriri privind decontarea transportului elevilor de anul acesta.

Acesta i-a cerut lui Sorin Cîmpeanu să indice date exacte în capitolul bugetar și sumele ce vor fi primite de elevi pentru decontarea transportului pentru navetă.

Totodată, parlamentarul USR vrea să știe și în ce măsură Consiliile Județene vor primi aceste sume așa încât să nu mai existe situațiile de până acum, când au fost în imposibilitate de a le deconta această naveta.

Din răspunul oficialului de la Educație, reiese că suma alocată anul acesta pentru naveta elevilor este de 100 de milioane de lei.

În ceea ce privește plata transportului local, acesta va fi decontat,  pe baza unui amendament susținut de către ministrul de Finanțe, din bugetele locale. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Propunere USR Constanța. Construirea autostrăzii A4 Sud-Mangalia, respinsă în Parlament

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii