Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihu (PSD) - „Prin bugetul de stat, CNI primește bani pentru reabilitarea Cazinoului“

ro

13 Feb, 2019 00:00 1433 Marime text


Senatorul social-democrat Ștefan Mihu susține că, anul acesta, Cazinoul, clădirea emblematică a Constanței, poate fi readus la viață, în condițiile în care, prin bugetul aprobat pentru 2019, Companiei Naționale de Investiții i se alocă fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare a clădirii-monument din Constanța.
 
 
„În calitate de reprezentant al Constanței, municipiul care găzduiește această clădire de o importantă valoare istorică și culturală, am depus toate eforturile astfel încât acest obiectiv de investiții să fie realizat. În acest sens, am făcut interpelări parlamentare către Compania de Investiții și Ministerul Dezvoltării Regionale în care am cerut măsuri urgente pentru asigurarea costurilor investiției și pentru demararea procedurilor de contractare a lucrărilor. Edificiul simbol al orașului lăsat de ani buni în paragină și inclus într-un top rușinos al celor mai periclitate clădiri istorice din Europa va avea fondurile necesare pentru reabilitare. Este o victorie importantă și o veste îmbucurătoare ca acest monument să fie redat constănțenilor”, apreciază senatorul PSD de Constanța.
 
Citeşte şi:

Saga Cazinoului din Constanța, capitolul „Raportul Europa Nostra“. Ce spun experții europeni despre reabilitarea reperului de la Marea Neagră (galerie foto)

Este oficial! CNI a reluat a patra oară procedura pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii