Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Cleo Petrescu, director de nota 8,45

ro

23 Apr, 2010 04:34 1280 Marime text
În cursul zilei de ieri, pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa au fost publicate ultimele rezultate ale concursului pentru ocuparea fotoliului de şef al unor instituţii judeţene.

După ce săptămâna trecută şefii de la Complexul Muzeal şi de Ştiinţe ale Naturii şi de la Muzeul de Istorie şi Arheologie, Adrian Mînăstireanu şi Gabriel Custurea, au trecut prin „focurile" examenelor, a venit rândul săptămâna aceasta şefei interimare de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Constanţa.

După ce proiectul său de management a fost notat cu 8,56, directorul Centrului a trebuit să treacă şi de proba interviu, susţinută miercuri. În urma acesteia, prestaţia Mihaelei Predescu a fost notată cu 8,35, nota finală fiind 8,45. Candidatul are dreptul să formuleze contestaţie asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, în termen de cinci zile lucrătoare. Contestaţiile se soluţionează în trei zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii