Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercuri, şedinţă CEx Liviu Dragnea, despre posibile demiteri în PSD - "Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii ăştia"

ro

09 Feb, 2018 12:50 1908 Marime text
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în cursul zilei de azi că miercuri va avea loc un nou CEx, după ce luni va avea loc o reuniune a Biroului Permanent Naţional al partidului, potrivit România TV.
 
"CEx-ul o să-l facem miercuri şi imediat după ce termin declaraţia o să plece anunţurile către colegi. Luni o sa facem Birou Permanant National", a anunţat Liviu Dragnea, la Parlament, după şedinţa Birourilor reunite.

Întrebat dacă în viitorul CEx se va discuta şi despre schimbarea domnilor Niculae Bădălau şi Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a răspuns nervos: "Nu. Continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proştii aştia care tot anunţă lucruri că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu au ajuns la un moment dat la un nivel în care realizează că se fac de râs". 

Întrebat la cine face referire, liderul PSD a spus: "văd doar surse şi site-uri obscure. Am văzut şi oameni pe care îi citeam, îi urmăream care se lasă păcăliţi".

Întrebat dacă Niculae Bădălău va fi menţinut în funcţie, Dragnea a comentat scurt "dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă".

Presa anunţa zilele trecute că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să-l schimbe pe Niculae Bădălau din funcţia de preşedinte executiv. Surse citate de HotNews.ro declarau că Dragnea nu-i iarta pozitionarea de partea lui Mihai Tudose in timpul conflictului cu fostul premier si scrisoarea deschisa in care a denuntat "suspendarea democratiei interne".

Alti lideri importanti ai PSD pe care Dragnea ar intentiona sa-i puna in discutie pentru pozitiile lor ar fi Marian Oprisan si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii