Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

[!] Mazare „Domnii de la ANI si DNA s-au repezit sa-mi caute chilotii din 2003"

ro

04 Aug, 2009 17:22 2268 Marime text

mazare_1.jpgDupă ce în această dimineaţă toate posturile de ştiri anunţau posibila suspendare a primarului constănţean Radu Mazăre din funcţie, pe motiv de incompatibilitate, în urmă cu câteva minute acesta a susţinut o conferinţă de presă prin care a dezminţit acuzaţiile.

„Şeful l-am prins pe Mazăre, în sfârşit. Trebuie să-l dăm jos. A a fost administrator în 2003 la o societate", şi-a început Mazăre apărarea în faţa ziariştilor prezenţi în urmă cu puţin timp în Mamaia.

„După ce domnii de la ANI şi DNA nu au mai ştiut ce să răscolească, acum s-au repezit ca ulii să-mi caute chiloţii din 2003. În fapt slugile politice ale lui Băsescu de la ANI s-au grăbit să dea un comunicat de presă fără ca măcar să-mi dea un telefon", a mai adăugat indignat edilul constănţean. În fond, după cum a explicat ulterior, se pare că incompatibilitatea pentru care ar fi fost gândită suspendarea primarului ar fi fost bazată pe o simplă greşeală de înregistrare a datelor firmei SC Nisipuri SRL de către cei de la Registrul Comerţului. „Am sunat şi eu să văd unde era problema şi în dreptul administratorului era trecut Radu Ştefan Mazăre în loc de Mihai Mazăre. S-a constatat de fapt că la înmatriculare era greşit", a explicat, uşurat edilul.

În 30 iulie 2009 primarul a primit în scris un document prin care se evidenţia faptul că datele înscrise au fost greşite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mazare se da lovit degeaba 04 Aug, 2009 23:41 Cum cineva il ancheteaza gata Base e de vina. Pai ce Base e de vina ca scria ca el e administrator si era si primar? Constantenii au vazut ce trebuia, Mazare se plange intr-una ca este anchetat, pai daca nu iti este frica ce te mai dezvinovatesti atata, iesi la tv si ziare?? Lasa ANI sa vedem raportul
  • dorel 04 Aug, 2009 23:38 Mazare ,acest Becali al Constantei,mindria celor obisnuiti cu ajutoare sociale
  • pt cel dinainte 04 Aug, 2009 21:25 ai perfecta dreptate,oricum va sfirsi ca un ciine psihopatul si drogatul nr 1 al romaniei,al constantei se stia de cind era student -dami un mail pe nelmar74@yahoo.com sa discutam in particular cazul,merita efortul te asigur -astept
  • surmelis argentina pusa 04 Aug, 2009 16:07 Cineva foarte bine bine plasat politic si financiar il POTEJEAZA si-l SUSTINE, din interes financiar, pe d-l IONEL CHIRITA ,fost primar al orasului Harsova care la plecarea din functia de primar a lasat o "gaura" in bugetul primariei orasului Harsova in valoare de aproape de 300 de miliarde de lei vechi si 3-4 cladiri nefinalizate nici la ora actuala. Ba mai mult,primaria are de platit la banci suma de 35 de miliarde de lei vechi pe urmatorii 15 ani si datorii de 30 de miliarde de lei vechi la furnizorii de servicii.Asta este "averea" care a lasat-o fostul primar d-l IONEL CHIRITA, primariei si orasului Harsova dupa opt ani in functia de EDIL al orasului Harsova. Cei care-l PROTEJEAZA pe d-l IONEL CHIRITA l-au ajutat sa "urce" in functia de consilier personal al unui ministru de interne de interne si de administratie, sa fie membru in Consiliul National de Integritate (membru incompatibil inca in functiune). Nu credeti ca totul se numeste CORUPTIE ? D-l IONEL CHIRITA este membru in doua ORGANIZATII UMANITARE din orasul Harsova :"CRUCEA ROSIE CONSTANTA" si "CARSIUM HARSOVA", care au adus un AJUTOR UMANITAR in urma cu doua saptamani de zile ,depozitat in cladirea viitorului AZIL DE BATRANI,pentru familiile sarace ale orasului Harsova. Acest "ajutor umanitar" a fost si este o OFENSA FOARTE MARE adusa famililor sarace, deoarece CALITATEA acestuia este sub orice critica ,avand imbracamintea MUCEGAITA. Cladirea viitorului AZIL DE BATRANI este fara mobilier,intrucat a fost luat de d-l IONEL CHIRITA.
  • surmelis argentina pusa 04 Aug, 2009 15:10 Iar va luati de primarul constatean ! Dar cand veniti si in ORASELUL DE PE MALUL DREPT AL DUNARII Harsova ?,acolo unde "dispar banii" fara urma? Asta nu va intereseaza ? Sau lucrati numai in Constanta si Litoralul romanesc si aveti oroare de lucrul in oraselele mai micute cum este Harsova de Constanta ? Astazi,04-08-2009,au intrat in contul Oficiului Postal Harsova, banii destinati platilor ALOCATIILOR DE INTRETINERE,in valoare de 97 de lei , a copiilor aflati in plasamentul familial din orasul Harsova.
  • NU FITI IGNORANTI CONSTANTENI. HAIDETI SA SCAPAM DE INFRACTORUL SI GASCA LOR DE MAFIOTI. 04 Aug, 2009 15:00 Primar ordinar, mincinos, infractor: boi animalule pana si in dosarul DNA sunt documentele referitoare la firma NISIPURI. Oare cate documente vei mai falsifica ? Tot te va prinde un procuror care te va baga la zdup. Acolo unde este locul tau, primar jegos ce esti. CITITI CONSTANTENI RECHIZITORUL DNA IN DOSARUL RETROCEDARILOR. Iata din pagina 51 din rechizitoriu: "SC Nisipuri s-a constituit în anul 1998 ca societate de tip SRL, cu asociat unic Mazăre Radu Ştefan, iar administrator, fratele său, Mazăre Mihai. În baza actului adiţional nr. 13329 din 04.11.2003 în societate au fost cooptaţi ca acţionari Mazăre Mihai, Mazăre Alexandru (fraţi), Mazăre Victoria Gabriela (mamă) şi Stan Gabriel Marius, societatea transformându-se într-una pe acţiuni în care învinuitul Mazăre Radu Ştefan deţinea 99,92% din acţiuni. În funcţia de administrator, a fost desemnat Mazăre Mihai. Totodată, a fost schimbat sediul societăţii în Staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, ca urmare a cumpărării, de la SC Pomacost SA Constanţa, a terenului, limitrof celui analizat, în suprafaţă de 1467 (terenul unde este acum Hotel Malibu şi a activului Mamaia , edificat parţial"