Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre deplânge situaţia preşedintelui CJC „Lui, dacă-i scot furtunul din burtă, poate să moară“ (galerie foto)

ro

24 Jun, 2014 00:00 2664 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a deplâns, ieri, la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal, soarta preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu. În acelaşi context, edilul-şef a criticat, din nou, DNA-ul. „Aţi văzut ce preocupări are (n.r. DNA-ul), să-l aducă pe Nicuşor cu furtunul în burtă, să-l aducă pe Nicuşor operat cu prostată, cu glandele, cu tot scos din burtă, să-l aducă aici, dar nu are preocupare să vadă unde sunt banii şi cum sunt banii şi cum a intervenit şi dacă a intervenit şi de ce nu a respectat procedura (n.r. în scandalul Mircea Băsescu - Bercea Mondial)“, a menţionat Mazăre.

Şeful administraţiei publice locale constănţene a afirmat totodată că, potrivit şefului Clinicii Johns Hopkins, Nicuşor Constantinescu nu poate începe încă radioterapia, „încă mai drenează“. „Căţelele astea de la DNA au problema cu Nicuşor Constantinescu, să-l aducă aici cu plosca şi cu pampers. Nici nu cred că există vreo companie care să-l transporte. Ce companie aviatică şi-ar lua riscul să aducă un om cu drenul în burtă şi care face pe el, din America până în România?!?“, a explicat social-democratul.
Conform spuselor lui Mazăre, Constantinescu „are o evoluţie spre bine, dar foarte, foarte lentă“. Întrebat cât anume mai stă preşedintele CJC în Statele Unite ale Americii, edilul-şef a declarat: „Dumnezeu ştie cât mai stă. În momentul în care i se opreşte... Pentru că lui, dacă-i scot furtunul din burtă, i se umflă burta cu lichid şi poate să moară. A fost de două ori la urgenţă şi i-au aprins lumânarea la capul patului, deci Dumnezeu ştie“, a adăugat Radu Mazăre. Revenind la procurori, primarul Constanţei a spus: „Căţelele alea de la DNA (n.r. vor) să-l bage undeva în arest şi să moară, că altceva nu are ce să facă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florenrziu 24 Jun, 2014 08:40 Constantinescu a dispărut, ceea ce nu miră pe nimeni, era de așteptat. Pe la spitalul în care pretindea că zace-n convalescență, spital de la care a obținut o adeverință care zice că are nevoie de 2 săptămâni de recuperare, n-a mai dat de o lună. Ș asta era de așteptat, nu pe toată lumea a păcălit. pachetul nedesfăcut de scutece de pe noptieră, tuburile de perfuzie care nu sunt imposibil de procurat și mai ales patul matrimonial. N-am văzut în viața mea pat matrimonial cu tăblie de lemn în spital, nu cred că există nicăieri, P.S. Judecătorii care i-au aprobat ieșirea din țară nu pățesc nimic?