Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, căpetenie pentru mitingişti O mie de pesedişti de la Constanţa merg în Piaţa Universităţii

ro

19 Jan, 2012 00:00 1610 Marime text

psd_protest_-_Radu_Mazare.jpgSenatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga este de părere că forţele politice nu ar fi trebuit să se angreneze în protestele de stradă din capitală.

„Dacă aş fi avut putere de decizie în USL aş fi spus un NU hotărât politizării protestelor care durează de aproximativ o săptămână. Treaba politicienilor nu este să fie în stradă, ci să rezolve pe calea dialogului cu puterea, la aceeaşi masă, problemele poporului", susţine parlamentarul PSD.
Surse din cadrul formaţiunii social-democrate susţin că 1.000 de membri ai organizaţiei Constanţa a PSD vor participa astăzi la protestele din Piaţa Universităţii, organizate sub egida USL. Social-democraţii se vor alătura astfel celor 1.000 de liberali care vor fi conduşi în Piaţă de secretarul organizator, Septimiu Bourceanu. Însuşi Radu Mazăre va fi în stradă, susţin surse PSD. „Aşa cum s-a alăturat protestatarilor de la Constanţa, va merge şi la Bucureşti. Radu este un om de cuvânt", susţin sursele din partid.
Fiecare organizaţie va avea un responsabil, materiale propagandistice şi vor respecta programul stabilit. Se pare că marea masă a protestatarilor va fi formată din angajaţi ai societăţilor comerciale apropiate conducerii PSD Constanţa, dar şi din instituţiile publice conduse de reprezentanţi ai acestora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii