Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre a dat autorizaţie pentru mitingul PDL 500 de constănţeni sunt aşteptaţi în faţa Prefecturii

ro

18 Jul, 2012 01:55 1547 Marime text
Chiru_Gigi_Chiru_11.jpgPe 20 iulie, 500 de constănţeni sunt aşteptaţi la mitingul organizat de PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu la referendumul de la sfârşitul acestei luni. „Aşteptăm cetăţenii din municipiu pe platoul din faţa Prefecturii dacă vor ca preşedintele Băsescu să se întoarcă la Cotroceni, dacă vor ca statul de drept să nu sufere o disoluţie rapidă. Nu vom avea colegi de la Bucureşti la această acţiune, este un miting local la care vom participa cu organizaţiile noastre, cu simpatizanţii PDL şi ai domnului preşedinte. Din ce am înţeles, primarul a semnat autorizaţia, mai urma să primim şi acordul Jandarmeriei", a precizat liderul organizaţiei judeţene a PDL, Christian Gigi Chiru.

La rândul său, secretarul general al partidului, Florin Gheorghe, spune că democrat-liberalii vor purta tricouri de marinar şi şepci de căpitan de vas, aluzie la pregătirea profesională a şefului statului.

De asemenea, democrat-liberalii constănţenii vor fi prezenţi şi la cele două mitinguri mari organizate de conducerea centrală a PDL, la Iaşi, pe 21 iulie, unde se vor deplasa 50 de reprezentanţi ai organizaţiei locale, şi la Bucureşti, pe 26 iulie, unde PDL Constanţa se va deplasa cu 1.000 de oameni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sabina 18 Jul, 2012 10:20 Bravo, ma bucur ca nu sant singura din Constanta care este alaturi de Presedintele Basescu....multa bafta...