Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul de primar al Magdalenei Neague (Bărăganu) și al lui Dumiru Guriță (Mereni), validate de Judecătoria Mangalia

ro

24 Oct, 2020 13:15 3866 Marime text
  • Magdalena Neague și Dumitru Guriță, aleși primari la alegerile locale din 27 septembrie a.c.

Judecătoria Mangalia a admis cererea formulată de Magdalena Neague de validare a mandatului acesteia în funcţia de primar al comunei Bărăganu, județul Constanţa, conform rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020.

Prezenta încheiere se comunică Prefectului judeţului Constanţa şi Secretarului general al Comunei Bărăganu, jud. Constanţa, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de apel la Tribunalul Constanţa, potrivit minutei judecătorești.


Judecătoria Mangalia a admis și cererea formulată de secretarul general al comunei Mereni, judeţul Constanţa, instanța dispunând validarea mandatului lui Dumitru Guriță în funcţia de primar al comunei Mereni.

Prezenta încheiere se comunică Prefectului judeţului Constanţa şi Secretarului general al Comunei Mereni, jud. Constanţa, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de apel la Tribunalul Constanţa, se arată pe portaljust.ro.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii