Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistraţii au respins contestaţia lui Daniel Constantin Când va avea loc Congresul ALDE

ro

15 Apr, 2017 00:00 1925 Marime text
ALDE informează, într-un comunicat, că Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia copreşedintelui formaţiunii Daniel Constantin privind suspendarea Congresului partidului, reuniunea urmând să aibă loc, conform programului stabilit, în perioada 21 - 22 aprilie. Prin hotărârea Tribunalului Bucureşti, se respectă o decizie luată de majoritatea membrilor din conducerea ALDE (provenind din Partidul Liberal Reformator - PLR şi Partidul Conservator - PC), precum şi de toate filialele judeţene ALDE, cu excepţia unei părţi a filialei Galaţi.
 
În pofida încercărilor lui Daniel Constantin şi ale apropiaţilor săi de a înfrânge voinţa majorităţii, decizia judecătorilor arată că demersul lui Constantin nu a avut la bază încălcarea normelor statutare ale ALDE. „Facem precizarea că inclusiv filialele din care provin doi dintre cei trei contestatari ai deciziei de organizare a Congresului ALDE, Mircea Banias şi Mircea Irimie, au votat pentru organizarea Congresului şi au stabilit delegaţii la Congres“, se mai arată în comunicatul transmis de ALDE.
 
După cum se poate observa, chiar dacă nu a fost de acord cu organizarea Congresului, preşedintele ALDE Constanţa, Mircea Banias, a fost, în cele din urmă, „convins“ de Călin Popescu Tăriceanu să se supună majorităţii, iar în şedinţa Delegaţiei Permanente, care a avut loc în urmă cu o săptămână, a fost aprobată lista celor 22 de delegaţi constănţeni, pentru Congres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii