Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban a anunțat câte ministere va avea guvernul PNL

ro

11 Oct, 2019 11:31 1532 Marime text
Ludovic Orban, liderul PNL, a explicat că susține varianta anticipatelor, dar în cazul în care nu se ajunge la un consens, atunci PNL își va asuma guvernarea.
 
Orban a explicat că PNL dorește un guvern format din 15-16 ministere și va negocia cu toate forțele politice care au votat pentru căderea guvernului Dăncilă.
 

”Evident că avem disponibilitate la dialog cu orice formațiune politică care a condus la căderea acestui guvern (...) Deocamdată am văzut că domnul Ponta are alte gânduri, dar vom vedea poziția oficială la consultări a fiecărui partid și sunt convins că președintele Iohannis va veni cu cea mai bună soluție. Cu siguranță vom discuta cu toate forțele politice.

 Comisiile de specialitate au datoria de a veni cu o actualizare a programului ministere. Orice guvern va veni acum trebuie să ia măsuri corective și abia apoi măsuri pe termen lung.

Noi avem deja construită arhitectura constituțională a viitorului guvern (...) Ne menținem poziția și considerăm că optim ar fi un guvern cu 15, maxim 16 ministere.”, a afirmat Ludovic Orban.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii