Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

ro

21 Jul, 2020 12:08 3665 Marime text
  • Alianța USR-PLUS Constanța a organizat o nouă conferință de presă, încartierul Veterani
  • Pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța puteți urmări conferința de presă LIVE VIDEO
Marți, 21 iulie 2020, de la ora 12:00, Alianța USR-PLUS Constanța a organizat o conferința de presă, în cartierul Veterani, lângă biserica Veteranilor, din municipiul Constanța.
.
Subiectul conferinței de presă constă în identificarea și prezentarea problemelor majore legate de calitatea vieții curente cu care se confruntă locuitorii din cartierul Veterani. La conferință particip Stelian Ion, candidat din partea Alianței USR-PLUS Constanța la primăria din municipiu.

UPDATE 1

Candidatul Stelian Ion a început conferința de presă prin a preciza că „ne aflăm în mijlocul "deșertului" într-un cartier din Constanța care nu are străzi și uitlități. Este un strigăt de disperare a locuitorilor din acest cartier, Veterani, care nu sunt băgați în seamă de autorități de mai bine de 20 de ani”.

El a mai adăugat că „nici Mazăre și nici Făgădău nu i-a băgat în seama pe acești oameni”

„Decebal Făgădău vorbește despre Smart City, în timp ce aici, sute de familii trăiesc în situația pe care o vedeți”, a adăugat liderul USR Constanța.

UPDATE 2

Stelian Ion a mai spus că „Sunt nevoiți să aducă apă din oraș. Este poate cel mai uitat cartier din oraș”. „Nu-i interesează situația de aici pentru că nu sunt mulți votanți în zonă, acesta fiind motivul pentru că sunt lăsați sa trăiască ca în evul mediu. Oamenii aceștia au fost înșelați ani de zile de administrația locală. Vă rog sa vedeți cu ochii dumneavoastră dezastrul din zonă", afirmă Stelian Ion.

UPDATE 3

Stelian Ion vorbește despre un mod haotic de administrare, despre lipsa cadastrului în zona,  de aici și lipsa utilităților. La conferința de presă sunt prezenți locuitori din zonă, care au asupra lor actele de proprietate pentru terenurile pentru care le-au fost promise utilități în urmă cu 15 ani.


Unii spun ca vor sa vândă terenurile pentru că s-au săturat să mai aștepte.

Mai multe detalii în ediția de mâine despre problemele cu care se confruntă locuitorii din cartierul Veterani.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii