Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Corina Martin își lansează candidatura la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român (galerie foto)

ro

15 Jul, 2020 11:18 6163 Marime text
  • Corina Martin își lansează candidatura la Primăria Constanța.

Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Constanţa organizează astăzi, 15 iulie, o conferință de presă alături de conducerea la nivel naţional și judeţean a PER.

La eveniment participă Dănuț Pop, Președinte Partidul Ecologist Român, Mircea Andrei – Secretar General PER, Daniel Moraru - PrimVicepreședinte PER și Președinte Filiala Judeţeană Constanţa și Corina Martin –Vicepreședinte PER și Președinte Organizaţia Municipală Constanţa.

Corina Martin va candida pentru Primăria Constanța.

UPDATE:
Daniel Moraru a luat cuvântul: „Provin din mediul de afaceri. Fac politică de 30 de ani - politica bunului simț, politica dezvoltării personale. De puțin timp activez în PER. Motivul pentru care m-am înscris în partid este că acest partid are 30 de ani de activitate. Este un partid de ideologie, de lider. Cred că pot să contribui la dezvoltarea orașului, societății din Constanța. Mă aflu în fața dvs. pentru a deschide o ușă în cadrul colaborării cu presa."

"Noi, PER Constanța, garantul comunicării dintre noi și mass media credem că este doamna Corina Martin, care a activat pro bono pentru turism, este ambasadorul turismului romanesc. Doamna Corina Martin va candida pentru funcția de primar al orașului Constanta", a spus Daniel Moraru.

El a mai spus ca orașul Constanța are nevoie de un gospodar.

Vorbește Dănuț Pop, care a ținut să îi ureze la mulți ani Corinei Martin.

„Am venit astăzi să îi lansăm candidatura Corinei Martin. Suntem sigur că poate să aducă ceva în orașul Constanța. Împreună cu noi, cu echipa de la Constanța, o să facă o figură frumoasă și poate câștiga primaria".

Secretarul general, Mircea Andrei a luat cuvântul: „Suntem bucuroși să ne aflam aici. Multumim organizatiei de Constanta pentru orgranizarea de aici in aer liber. Respecta prevederile legale. As vrea sa va spun ca ne-am gandit mult pentru alegerea unui candidat pentru Constanta. Inima orasului este turismul. Îi mulțumim doamnei Corina Martin pentru că a acceptat să candideze la Primaria Constanta".

Corina Martin: „Mulțumesc presei pe care îi cunosc și lucrez de 15 ani. Sunt 14 ani de când fac turism la Constanța. în realitate sunt 15. Chiar astăzi. Mă știți și va stiu - vorbim despre turism. Pentru Constanța și despre Constanța. Până astăzi am făcut turism și politică. Am făcut politica turismului. De astăzi fac și politica. Sunt președintele formațiunii municipale și candidez la primăria Constanța. De ce închei activitatea de la conducerea organizațiilor din turism și de ce de astazi candidez la primăria din Constanța. Am început în 2005, 2 mandate la rând. Apoi am devenit președinte ANAT în 2009. Două mandate la rând. În 2007, am înființat asociația Litoral. Din 2007 fac turism și politică. În federația înființată în 2009, am reunit autorități locale alături de operatori privați din turism".


Martin a mai spus că a învățat administratie publica prin turism.

„Vreau sa lucrez pentru dezvoltarea si promovarea orasului Constanta. De ce am intrat în politică? Și eu fac parte printre constantenii care nu au cu cine vota pe 27 septembrie.
 
Sunt 30 de ani de cand activez în mediul privat si nu mai am timp sa astept și sa pierd 4 ani din viata mea asa incat fac un pas in fata si imi asum implicarea in viata politica din Constanta.

Cred ca eu pot mai mult si cred in mine si in echipa. anunt oficial astazi. voi candida pentru primaria Constanta si voi castiga.

Nu stiu cati dintre candidații anunțati deja isi iubesc oamenii.

Primul meu obiectiv o sa redau strălucirea orasului si mandria pentru locuitori. aceasta abordare de da eu pot ai da eu voi reusi e cea mai buna", sunt declarațiile Corinei Martin.

„Îmi doresc ca orașul Constanta sa devina o destinație turistică si un oras curat. Îmi doresc turism, istorie si cultura", mai spune Corina Martin.

„O femeie poate mai mult. Voi fi omul care va aduce politică nouă la Constanța", a afirmat Martin.

Corina Martin a spus ca a fost convinsa de Daniel Moraru pentru a candida. În urmatoarele saptamani va prezenta proiectele.

De asemenea, Corina Martin va deschide lista de consilieri locali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii